Futbols
2014. gada 27. decembris, 23:07

Laikraksts "L'Equipe" par gada labāko futbolistu nosauc Noieru

Jauns.lv

Vāciešu vārtsargs Manuels Noiers ietekmīgā Francijas laikraksta "L'Equipe" versijā nosaukts par 2014.gada pasaules labāko futbolistu.

Otrajā vietā aiz Noiera palika portugāļu uzbrūkošais pussargs Krištianu Ronaldu, kuram sekoja argentīniešu uzbrucējs Lionels Mesi.

Visi šie trīs futbolisti ir pretendenti uz šīgada pasaules labākā futbolista balvu - "Ballon d'Or" trofeju jeb "Zelta bumbu". Tās ieguvējs tiks noskaidrots valstsvienību kapteiņu un galveno treneru, kā arī žurnālistu balsojumā. Uzvarētājs 2015.gada 12.janvārī tiks paziņots Cīrihē.

"L'Equipe" aiz labāko trijnieka pirmajā desmitniekā sekoja arī Arjens Robens (Nīderlande), Filips Lāms (Vācija), Anhels di Marija (Argentīna), Neimars (Brazīlija), Tomass Millers (Vācija), Luiss Suaress (Urugvaja) un Zlatans Ibrahimovičs (Zviedrija).

Kā ziņots, pērn par pasaules labāko futbolistu otro reizi karjerā tika nosaukts Ronaldu, bet viņš kopā ar Mesi par labākiem kļuvuši jau pēdējos sešus gadus - argentīnieša kontā ir četras šādas balvas, ko viņš saņēma laikā no 2009. līdz 2012.gadam.

LETA