3dienas
1stundas
28minūtes
05sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
RFS komanda SFL spēlē sagrauj "Liepājas futbola skolu"
foto: FS "Metta"
Santa Sanija Vuškāne spēlē guva trīs vārtus.
Futbols

RFS komanda SFL spēlē sagrauj "Liepājas futbola skolu"

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

RFS otrdien "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) 15. kārtas atliktajā mačā ar 6:0 (3:0) sagrāva "Liepājas Futbola skolu".

RFS komanda SFL spēlē sagrauj "Liepājas futbola sk...

Piektajā minūtē bumbu savos vārtos raidīja Katrīna Baroniņa, 30.minūtē 2:0 panāca Olesja Malinovska, bet puslaika kompensācijas laika otrajā minūtē 3:0 - Santa Sanija Vuškāne. 50.minūtē savus otros vārtus spēlē pēc Anastasijas Poļuhovičas piespēles guva Vuškāne, bet astoņas minūtes vēlāk vēl vienu rezultatīvu Poļuhovičas piespēli vārtu guvumā pārvērta Anna Marija Valaka - 5:0. 67.minūtē Poļuhoviča vēlreiz rezultatīvi piespēlēja Vuškānes trešajā "golā" šajā mačā.

Turnīra tabulā 18 spēlēs 49 punktus ir sakrājusi "Riga", 46 punkti 19 cīņās ir RFS, 37 punktus ir guvusi "Metta", 28 punktus 20 cīņās - "Liepājas Futbola skola" un 19 punktus 19 spēlēs - "Auda". Pa 14 punktiem ir sakrājusi "Rīgas Futbola skola" 19 mačos un "Iecava"/DFS 20 cīņās, bet 12 punkti 18 spēlēs ir "Olainei".

Pērn SFL čempioņu titulu izcīnīja SFK "Rīga", sudraba medaļas ieguva "Liepājas Futbola skola", bet bronzas - "Metta". SFK "Rīga" klubu ir pārņēmusi RFS organizācija, bet "Super Nova" licenci ir mantojusi "Riga".