Punnenovs Šveices hokeja līgas mačā atvaira 21 metienu
foto: Sipa USA/ Vida Press
Punnenovs tika galā ar 21 no 24 viesu metieniem, atvairot 87,5 procentus raidījumu.
Hokejs

Punnenovs Šveices hokeja līgas mačā atvaira 21 metienu

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs sestdien Šveices hokeja līgas (NL) spēlē atvairīja 21 pretinieku metienu un palīdzēja Jonas-Rapersvillas "Lakers" izcīnīt uzvaru pār "Zug".

Punnenovs Šveices hokeja līgas mačā atvaira 21 met...

"Lakers" mājās ar 4:3 (1:0, 1:2, 2:1) pārspēja "Zug". Punnenovs tika galā ar 21 no 24 viesu metieniem, atvairot 87,5% raidījumu. Citā mačā "Lausanne", kuras pieteikumā nebija iekļauts Ronalds Ķēniņš, viesos ar 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) pārspēja Oskara Lapinska pārstāvēto Langnavas "Tigers". Lapinskis mājinieku rindās spēlēja desmit minūtes un 36 sekundes, kuru laikā atzīmējās statistikā ar diviem metieniem pa vārtiem, bloķētu metienu un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Čempionāta līderi ar 22 punktiem desmit spēlēs ir Rūdolfa Balcera pārstāvētā Cīrihes "Lions". Otrā ar 21 punktu 11 mačos ir "Lausanne", "Lakers" ar 19 punktiem ir ceturtā, sestā ar 17 punktiem 11 mačos ir Denisa Smirnova pārstāvētā "Kloten", "Tigers" ar 14 punktiem desmit cīņās atrodas devītajā vietā, bet Emīla Veckaktiņa pārstāvētā "Ajoie" ar četriem punktiem ieņem pēdējo vietu 14 komandu čempionātā. Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta Cīrihes "Lions", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja "Lausanne" hokejistus.