VIDEO: kad “OnlyFans” satiek cīņas sportu: brīžiem tas kļūst pazemojoši
foto: ekrānuzņēmums no video
Ailīna Peresa jau svēršanās procesā esot pamanījusi, ka krievu cīkstone no viņas baidās, tāpēc bija pārliecināta par savu uzvaru.
Sporta zvaigznes

VIDEO: kad “OnlyFans” satiek cīņas sportu: brīžiem tas kļūst pazemojoši

Sporta nodaļa

Jauns.lv

29 gadus vecā Ailīna Peresa ir kļuvusi par vienu no UFC (Ultimate Fighting Championship) lielākajām zvaigznēm. Lai gan viņa izcīna daudzas uzvaras, viņas slava galvenokārt balstās nevis uz iespaidīgiem nokautiem, bet uz tverkingu (dibena kratīšanu) pēc uzvarām.

VIDEO: kad “OnlyFans” satiek cīņas sportu: brīžiem...

Peresas jaunākā upure bija krieviete Darja Žeļezņakova, kuru Peresa pieveica jau pirmajā raundā UFC turnīrā Parīzē. Pēc uzvaras viņa dejoja tieši pretinieces acu priekšā, kas izskatījās visai pazemojoši.

Kad Peresa 2022. gadā pievienojās UFC, viņa pārsteidza sabiedrību, tverkojot gan svēršanās laikā (turklāt UFC vadītāja Dana Vaita acu priekšā), gan pēc cīņām. Pēc uzvaras pār Lūsiju Pudilovu, Peresa pat uzkāpa uz būra malas, lai pakratītu savu sēžamvietu. Viņa nesamulst, ka viņas mazais dēls ir zālē un vēro cīņas.

Kāpēc Pereza tverko pēc uzvarām? Viņa sevi salīdzina ar princesi Fionu no “Šreka” un pelna naudu platformā “OnlyFans”. Tverkingu viņa esot sākusi jau pirms cīņas sporta karjeras, un viņai tas ļoti patīk. Viņa salīdzina sevi ar dejojošu Fionu – milzu meiteni, kas spēj būt mīļa, bet, kad jāiet cīņā, ir neatlaidīga un stingra.

“Man tas patīk. Es esmu cīnītāja, bet esmu arī dejojoša: esmu dejojuši regeju, salsu un bačatu, tas ir manās asinīs. Daudzi saka: “Ja tu vari dejot, tu vari arī cīnīties.” Man ir gan slepkavnieciskā puse, gan jautrā puse. Es esmu kā Fiona!”

Peresa ne tikai dejo, bet arī uzvar: pēdējo divu gadu laikā viņa uzvarējusi četras reizes pēc kārtas. Kad viņa pirmo reizi uzvarēja UFC, viņa reklamēja savu bezmaksas kontu “OnlyFans”, kur šobrīd viņa pelna vairāk nekā no cīņām. Tverkingu viņa tagad izbauda arī ārpus oktagona.

Peresas uzvedība pret Žeļezņakovu tika uzskatīta par nesportisku, un, iespējams, par to būtu jāpiemēro sods. Tomēr mēs varam droši apgalvot, ka Peresas deja atkal kļūs virāla sociālajos medijos, piesaistot vēl vairāk sekotāju viņas “OnlyFans” kontam.