Četri Latvijas hokejisti Čehijas ekstralīgas mačos īstenojuši rezultatīvas piespēles
foto: Edijs Pālens/LETA
Riharda un Roberta Bukartu pārstāvētā "Ridera" komanda pagarinājumā pārspēja Tršinecas "Ocelari" hokejistus.
Hokejs

Četri Latvijas hokejisti Čehijas ekstralīgas mačos īstenojuši rezultatīvas piespēles

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Latvijas uzbrucēji Rihards un Roberts Bukarti, kā arī aizsargi Jānis Jaks un Ralfs Freibergs, otrdien īstenojuši rezultatīvas piespēles Čehijas ekstralīgas mačos.

Četri Latvijas hokejisti Čehijas ekstralīgas mačos...

Riharda un Roberta Bukartu pārstāvētā "Ridera" komanda savā laukumā pagarinājumā ar 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 1:0) pārspēja Tršinecas "Ocelari" hokejistus. Uzvaras vārtus pagarinājuma 88. sekundē guva Entonijs Nelis pēc brāļu Bukartu piespēlēm. Rihards Bukarts laukumā pavadīja 16 minūtes un 34 sekundes, veica vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes, kuru laikā vārti netika zaudēti. Roberts Bukarts 16 minūtēs un sešās sekundēs četras reizes meta pa vārtiem un izpildīja vienu spēka paņēmienu.

Jāņa Jaka un Roberta Mamčica pārstāvētā Karlovi Vari "Energia" savā laukumā ar 6:3 (1:0, 2:3, 3:0) uzvarēja Ralfa Freiberga un Oskara Batņas pārstāvēto Hradeckrālovas "Mountfield". Freibergs 24. minūtē rezultatīvi piespēlēja Patrikam Miškāržam, kurš panāca 3:1 viesu labā, bet Jaks izcēlās ar rezultatīvu darbību 28. minūtē vairākumā, kad Jirži Černohs panāca 2:3.

Freibergs 18 minūtēs un 37 sekundēs divas reizes meta pa vārtiem un izpildīja vienu spēka paņēmienu, bet Batņa laukumā pavadīja 17 minūtes un 21 sekundi, nopelnīja divas soda minūtes, vienu reizi meta pa vārtiem un uzvarēja abos iemetienos. Jaks 22 minūtēs un 23 sekundēs trīs reizes meta pa vārtiem un spēli pabeidza ar +/- rādītāju +2, savukārt Mamčics 17 minūtēs un 44 sekundēs vienu reizi meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar +/- rādītāju +1.

Kristiāna Rubīna pārstāvētā Plzeņas "Škoda" mājās ar 0:5 (0:1, 0:3, 0:1) piekāpās Prāgas "Sparta". Kladno "Rytīri" ar uzbrucēju Eduardu Tralmaku sastāvā mājās ar 4:1 (2:0, 0:1, 2:0) uzvarēja Brno "Kometa", bet Kristapa Zīles pārstāvētā Litvīnovas "Verva" viesos ar 4:2 (2:2, 2:0, 0:0) pārspēja Liberecas "Bīli Tygri".

Zīles pārstāvētā Litvīnovas komanda ir vienīgā, kas šosezon četrās spēlēs vēl nav zaudējusi punktus. Iepriekšējā sezonā Tršinecas "Ocelari" finālsērijā ar 4-3 pārspēja pamatturnīra uzvarētāju Pardubices "Dynamo".