Kreipāns atklāj RFS pirmo pretinieku vēsturi: skandālā ierauta Eiropas futbola leģenda, vai pavisam jauns veidojums?
foto: Foto: Vida Press
“Karpatu Maradona” George Hadži – šeit viņš ir Rumānijas izlases rindās 1994. gada Pasaules kausa izcīņā, kurā tika iekļauts simboliskās izlases sastāvā.
Futbols

Kreipāns atklāj RFS pirmo pretinieku vēsturi: skandālā ierauta Eiropas futbola leģenda, vai pavisam jauns veidojums?

Anatolijs Kreipāns

Jauns.lv

Savu pirmo spēli UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā Latvijas čempione RFS aizvadīs 26. septembrī viesos pret Rumānijas čempioni Bukarestes komandu FCSB. Lielai daļai paviršāku futbola sekotāju šis klubs neko daudz neizsaka, bet tā kādreizējais nosaukums komentārus neprasa.

Kreipāns atklāj RFS pirmo pretinieku vēsturi: skan...

RFS arī šosezon spēkojas par Latvijas čempiones titulu un ir ļoti tuvu tam, lai trešo reizi to iegūtu, bet Rumānijas čempioni jauno sezonu (Rumānijā spēlē pēc sistēmas rudens-pavasaris) sāka ne visai sekmīgi – pašreiz viņi turnīra tabulā atrodas 11. vietā. Tas gan nenozīmē, ka FCSB komanda nav šajā pārī favorīte. Pēdējā spēlē pirms tikšanās ar Latvijas čempioniem FCSB komanda savā laukumā spēlēja 1:1 ar “Petrolul” futbolistiem, turklāt uzvara tika izlaista jau kompensācijas laika 4. minūtē. Tas RFS pretiniekus tikai padarīs niknākus… Rumāņu kolēģi paredz, ka uz spēli ar RFS varētu atnākt vismaz 20 tūkstoši skatītāju.

Kas ir Bukarestes FCSB un ko būtu vērts par to zināt?

Nākamā lapa: Uzvara tiesā!