Citi sporta veidi

VIDEO: “Cerēju, ka būs vismaz trijnieks!" Krūmiņa pēc olimpiādē izcīnītās 4. vietas nespēj valdīt asaras

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Latvijas parasportiste Diāna Krūmiņa piektdien, pēc 4. vietas izcīnīšanas diska mešanā Parīzes olimpiskajās spēlēs, nespēja valdīt asaras.

VIDEO: “Cerēju, ka būs vismaz trijnieks!" Krūmiņa ...

"Grūti tagad kaut ko pateikt. Man trūkst vārdu. Nedaudz, protams, lietus patraucēja startu, jo no rokām slīdēja disks ārā. Es nezinu kā tagad skatīties acīs treneriem un visiem citiem!" pēc sacensībām pārdomās dalījās sportiste.

Krūmiņa startēja kā devītā un ar trešajā piegājienā sasniegto 24,31 metru kļuva par vicelīderi. Pirmajā un otrajā metienā viņa disku raidīja 23,74 un 23,87 metru tālu, ceturtajā un piektajā - 20,63 un 22,83 metrus, bet pēdējais raidījums netika ieskaitīts. No pārējām sportistēm viņu pārspēja vēl divas sāncenses, tādējādi atstājot pusotru metru aiz godalgotajām pozīcijām.

Par čempioni ar 26,70 metru tālu metienu kļuva Ērika Marija Kastano-Salazara no Kolumbijas, trīs centimetrus tuvāks metiens bija ķīnietei Donai Feisjai, bet trešā ar 25,81 metru tālu raidījumu bija meksikāniete Roza Marija Gerrero-Kasaresa.

Krūmiņa, kura atklāšanas ceremonijā bija viena no Latvijas karognesējiem, Parīzē sacentīsies arī šķēpa mešanā. 2016.gadā Riodežaneiro Krūmiņa izcīnīja zeltu šķēpa mešanā un bronzu diska mešanā, bet 2021.gadā Tokijā viņai šajās disciplīnās bija attiecīgi bronza un sudrabs.

Vairāk skaties video!