Rīgā norisinājās pirmais “Bazara 0 Fight Club” cīņu šovs.

Rīgā norisinājās pirmais “Bazara 0 Fight Club” cīņu šovs

22. augustā norisinājās viens no unikālākajiem pēdējā laikā organizētajiem cīņu šoviem Latvijā – ‘’Bazara 0 Fight club’’. Tajā savstarpēji cīkstējās ...

Citi sporta veidi
2024. gada 24. augustā, 17:12

FOTO: atskats uz Latvijā notikušo spraigo boksa šovu - cīņu ar plikām dūrēm

Sporta nodaļa

Jauns.lv

22. augustā norisinājās viens no unikālākajiem pēdējā laikā organizētajiem cīņu šoviem Latvijā – ‘’Bazara 0 Fight club’’.

FOTO: atskats uz Latvijā notikušo spraigo boksa šo...

Tajā savstarpēji cīkstējās Latvijas un Lietuvas cīņu mākslas meistari, cīnoties pēc "bare knuckle" noteikumiem ar MMA cimdiem, informē portāls "balticevents.info". Vakara gaitā norisinājās sešas spraigas cīņas, starp kuriem piedalījās arī pašmāju sportists Kristaps Zutis, kurš uzvarēja savu pretinieku pirmajā raundā. Latvijas mākslinieka Denisa Stepanova cīņa tika pārcelta gūtas traumas dēļ.

Šovu apmeklēja speciāli viesi tikai un vienīgi ar ielūgumiem, bet sekot līdzi cīņām bija iespēja visiem interneta vietnē “Slotsfighter.com”. Pasākuma laikā viesojas populāri dziedātāji, sportisti, uzņēmēji, mākslinieki un citas pazīstamas personas.

“Tas bija mūsu pirmais pasākums un to jau tiešraidē skatījās vairāk, nekā 10 tūkstoši cilvēku. Mēs sajūtam to tautas milestību pret projektu un izdarisim visu lietas labā, lai nākamreiz šovs būtu vēl spilgtāk. Paldies visiem sportistiem, kas piedalījās un visiem skatītājiem, kas atbalstīja” – saka “Bazara 0 Fight Club” pārstāvis Daniils Vesnenoks.