Futbols

VIDEO: traģikomiska sarkanā kartīte spēlē, kad futbolists nespēj nociesties līdz tualetei

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Futbola laukumā sarkano kartīti var saņemt par visdažādākiem pārkāpumiem, taču diez vai to gaidīja Peru trešās divīzijas kluba futbolists, kad izmantoja spēles pauzi savu dabisko vajadzību nokārtošanai.

VIDEO: traģikomiska sarkanā kartīte spēlē, kad fut...

Peru kausa izcīņā trešās divīzijas kluba "Atletico Awajun" uzbrucējs Sebastians Munjoss gatavojās izpildīt stūra sitienu, kad spēle tika apturēta, jo pretinieku vārtsargam vajadzēja sniegt medicīnisku palīdzību. Tieši tobrīd dabisko vajadzību nokārtošana viņam bija tik steidzami vajadzīga, ka viņš nolēma izmantot izdevību.

Rupja kļūda! Kaut gan Munjoss bija pagriezies prom no televīzijas kamerām un skatītājiem, viņa urinēšanu pamanīja pretinieku kluba "Cantorcillo FC" spēlētāji un nosūdzēja tiesnesim, kurš, ilgi nedomādams, Munjosu noraidīja no laukuma.

Izrādās, šādi incidenti notikuši arī Eiropā. 2017. gadā Anglijas Nacionālās līgas spēlē pret " Bradford City AFC" tiesnesis par urinēšanu noraidīja "Salford City" vārtsargu Maksu Krokombu, bet 2016. gadā Anglijas otrās līgas kluba "Mansfield" uzbrucējs Adi Jusufs bija spiests maksāt naudas sodu un izlaist piecas spēles par atvieglošanos aiz reklāmas stendiem spēlē pret "Plymouth".

Taču šķiet, vistrakāk klājās slavenajam "Stuttgart" vārtsargam Jensam Lēmanam, kurš 2009. gada spēlē pret "Unirea Urziceni" cerēja ātri atviegloties aiz reklāmas stenda, bet pretinieku pretuzbrukuma dēļ bija spiests steigšus atgriezties vārtos.