Marejs zaudē dubultspēļu ceturtdaļfinālu un noslēdz karjeru
foto: REUTERS/SCANPIX
Endijs Marejs pamet "Roland Garros" kortus.
Futbols

Marejs zaudē dubultspēļu ceturtdaļfinālu un noslēdz karjeru

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Lielbritānijas sportists Endijs Marejs ceturtdien pēc zaudējuma Parīzes olimpisko spēļu dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā ir beidzis tenisista karjeru.

Marejs zaudē dubultspēļu ceturtdaļfinālu un noslēd...

Marejs pārī ar Denielu Evansu tika līdz trešajai sacensību kārtai, kur ar 2-6, 4-6 zaudēja ar trešo numuru izsētajam ASV duetam Teilors Frics/Tomijs Pols.

Jūlija beigās Marejs paziņoja, ka atsakās no dalības Parīzes spēļu vienspēļu turnīrā un ka šīs viņam būs pēdējās olimpiskās spēles karjerā.

Kādreizējais pasaules ranga līderis pēdējos gados ir cīnījies ar traumām un pēc gūžas operācijas ir centies atgriezties tenisā.

Viņa kontā ir uzvara 2012. gada ASV atklātajās meistarsacīkstēs un triumfs Vimbldonā 2013. un 2016. gadā. Tāpat Marejs ir 2012. gada Londonas un 2016. gada Riodežaneiro olimpisko spēļu čempions tenisā.

Olimpiskās spēles Francijas galvaspilsētā norisināsies līdz 11. augustam, turklāt ne tikai Francijas galvaspilsētā, bet arī 16 citās vietās, ieskaitot Francijas aizjūras teritoriju Franču Polinēziju. Spēļu programmā ir iekļauti 32 sporta veidi, un tiks sadalīti 329 medaļu komplekti.