Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Latvijas pludmales volejbola dueti trīs Eiropas U-20 čempionāta spēlēs izcīnījuši trīs uzvaras
foto: Volleyballworld.com
Deniela Konstaninova un Līva Ēbere.
Citi sporta veidi

Latvijas pludmales volejbola dueti trīs Eiropas U-20 čempionāta spēlēs izcīnījuši trīs uzvaras

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Latvijas duets Līva Ēbere/Deniela Konstaninova ceturtdien Polijā izcīnīja divas uzvaras pirmajos divos Eiropas U-20 čempionāta pludmales volejbolā mačos, bet Kristiāns Fokerots/Gustavs Auziņš uzvarēja pirmajā spēlē.

Latvijas pludmales volejbola dueti trīs Eiropas U-...

Ēbere/Konstantinova, kuras sacensībās ir izsētas ar ceturto numuru, D apakšgrupas pirmajā cīņā ar 2-0 (21:12, 21:15) pārspēja turcietes Su Šimdimu/Dzejlinu Sajaru (29.). Otrajā cīņā latvietes ar 2-1 (21:17, 19:21, 15:7) apspēlēja slovākietes Karolīnu Majernīkovu un Dominiku Dančovu (20.), nodrošinot vietu izslēgšanas turnīra mačos.

Piektdien cīņā par pirmo vietu grupā un vietu astotdaļfinālā latvietes tiksies ar vācietēm Jozefīni Meizeri un Janni Ūlu (13.). Fokerots/Auziņš, kuri sacensībās startē ar sesto numuru, pirmajā spēlē ar 2-0 (21:8, 21:10) sagrāva Alekseju Usatovu/Danielu Gorincioji (27.) no Moldovas.

Fokerots/Auziņš F apakšgrupas pārējās divas spēles aizvadīs piektdien, kad pretiniekos būs izraēlieši Īlajs Dejs/Rons Laufers (22.) un turki Ahmets Džans Tirs/Tuna Imdats (11.).

Pamatturnīrā 32 dueti ir sadalīti astoņās apakšgrupās pa četriem katrā. Apakšgrupu uzvarētāji iekļūs astotdaļfinālā, bet otro un trešo vietu ieguvēji "play-off" sāks no pirmās kārtas. Eiropas U-20 čempionāts Mislovicē norisināsies līdz 28.jūlijam.