Pieredzējušais Artūrs Zjuzins pārceļas uz "Daugavpili"
foto: Paula Čurkste/LETA
Artūrs Zjuzins.
Futbols
2024. gada 23. jūlijā, 17:37

Pieredzējušais Artūrs Zjuzins pārceļas uz "Daugavpili"

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

"Tonybet" Latvijas futbola virslīgas klubu "Daugavpils" ir papildinājis pussargs Artūrs Zjuzins, otrdien savā "Facebook" kontā paziņoja klubs.

Pieredzējušais Artūrs Zjuzins pārceļas uz "Daugavp...

Jau ziņots, ka novembra beigās Latvijas čempione futbolā RFS pavēstīja, ka nepagarinās līgumu ar pussargu, janvārī futbolists vienojās par līgumu ar Aradipu "Omonia", bet februārī Zjuzins noslēdza līgumu ar citu Latvijas virslīgas klubu "Liepāja".

"Ar prieku varam paziņot, ka komandas rindas ir papildinājis bijušais Latvijas izlases pussargs Zjuzins," vēsta Daugavpils klubs.

Zjuzins Liepājas komandas sastāvā šosezon aizvadīja piecas spēles, vārtus negūstot.

"Liepāja" ar 15 punktiem 23 spēlēs virslīgā ieņem pēdējo vietu, bet "Daugavpils" ar 34 punktiem 22 mačos ir ceturtā.

Zjuzins pirms 2019. gada sezonas pievienojās RFS un piecu gadu laikā kļuva par futbolistu, kurš spēlēja nozīmīgu lomu RFS kluba lielākajos sasniegumos. Kopā ar RFS Zjuzins kļuva par divkārtēju Latvijas čempionu, kā arī divkārtēju Latvijas kausa uzvarētāju. Tāpat viņš palīdzēja RFS pirmo reizi vēsturē iekļūt UEFA Eiropas Konferences līgas grupu turnīrā.

Pirms RFS Zjuzins Latvijā bija "Riga" komandas paspārnē, bet vēl pirms tam futbolists piecus gadus pārstāvēja Krievijas pēc spēka otrās līgas komandas Kaļiņingradas "Baltika", Orenburgas "Gazovik" un "Tambov". Latvijā Zjuzins karjeru sāka Ventspils "Tranzītā" un "Ventspilī", kuras sastāvā divreiz kļuva par Latvijas čempionu.

Latvijas izlases rindās Zjuzins ir nospēlējis 62 mačus un guvis deviņus vārtus.