Lenss Ārmstrongs iekļuvis vēl vienā melu skandālā. FOTO
Lensa Ārmstronga automašīna sadūrās ar divām citām stāvošām automašīnām.
Citi sporta veidi

Lenss Ārmstrongs iekļuvis vēl vienā melu skandālā. FOTO

Jauns.lv

Bijušais riteņbraucējs Lenss Ārmstrongs bijis tas, kurš pie automašīnas stūres izraisījis sadursmi ar divām stāvošām automašīnām nevis viņa draudzene, kura sākotnēji bija uzņēmusies vainu, noskaidrojusi ASV Kolorādo štata policija.

Lenss Ārmstrongs iekļuvis vēl vienā melu skandālā....

28. decembrī Ārmstrongs un viņa draudzene piedalījās labdarības pasākumā kalnu kūrortā Veilā, bet atgriežoties mājās, Ārmstronga automašīna sadūrās ar divām citām stāvošām automašīnām. Lai izvairītos no lielas uzmanības, vainu uzņēmās uz mūžu diskvalificētā riteņbraucēja draudzene Anna Hansena.

Viņa policistiem sākumā apgalvoja, ka bijusi pie stūres mašīnai, kas uz apledojušā ceļa saslīdējusi un ietriekusies stāvošās mašīnās. Pie stūres bijusi tāpēc, ka ''Lenss bija mazliet iedzēris''.

Tomēr Hansena tūlīt pēc negadījuma bija ieradusies pie vienas bojātās mašīnas īpašnieka sakot, ka Ārmstrongs to sabojājis neuzmanīgi braucot, atvainojās un solīja segt remonta izdevumus. Tā policijas detektīvam vēlāk bija liecinājis bojātās mašīnas īpašnieks.

Kad notikuma vietā ieradās policisti, Ārmstronga tur vairs nebija.

No 1999. līdz 2005. gadam Ārmstrongs uzvarēja septiņos ''Tour de France'' velobraucienos pēc kārtas. Uzvaras tika viņam atņemtas pēc atzīšanās, ka tās sasniegtas sistemātiski lietojot aizliegtus medikamentus.

Lensa Ārmstronga izraisītā avārija

Lensa Ārmstronga izraisītā avārija

BNS/Foto: All Over Press