foto: Latvijas futbola federācija
"Olaines" futbolistes SFL spēlē pārspēj "Rīgas Futbola skolu"
FK "Olaine".
Futbols
2024. gada 26. maijs, 16:33

"Olaines" futbolistes SFL spēlē pārspēj "Rīgas Futbola skolu"

Ziņu nodaļa

Jauns.lv / LETA

"Olaines" futbolistes svētdien savā laukumā ar 3:1 pārspēja "Rīgas Futbola skolu" un izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) spēlē.

Pirmajā puslaikā komandām negūstot vārtus, otrā puslaika ievadā Emīlija Teice izvirzīja vadībā "Rīgas Futbola skolu", taču turpinājumā laukuma saimnieces guva trīs vārtus, tiekot pie drošas uzvaras. Trīs minūtes vēlāk pēc ielaistajiem vārtiem rezultātu izlīdzināja Kristiāna Estere Punga, kura minūti vēlāk pēc Nikolas Preijeres piespēles jau panāca 2:1 "Olaines" labā. Mača 77.minūtē Punga izcēlās ar precīzu sitienu vēl trešo reizi un dubultoja mājinieču pārsvaru.

Jau vēstīts, ka sestdien "Metta" ar 3:1 pārspēja RFS, "Riga" ar 3:0 apspēlēja "Liepājas Futbola skolu", bet "Auda" ar 3:0 guva panākumu pār "Iecava"/DFS vienību. "Riga" sešās cīņās ir 16, "Metta" futbolistēm - 15, RFS - desmit, "Liepājas Futbola skolai" - deviņi, bet "Audai" - astoņi punkti. Seši punkti sešos mačos ir "Olainei", bet pa diviem punktiem - "Iecavai"/DFS un "Rīgas Futbola skolai".

Pērn SFL čempioņu titulu izcīnīja SFK "Rīga", sudraba medaļas ieguva "Liepājas Futbola skola", bet bronzas - "Metta". SFK "Rīga" klubu ir pārņēmusi RFS organizācija, bet "Super Nova" licenci ir mantojusi "Riga".