foto: ZUMAPRESS.com
Jaunzemam neizšķirts Polijā; Toberam neveiksme Šveicē
Latvijas futbola izlases spēlētājs Alvis Jaunzems.
Futbols
2024. gada 24. februāris, 23:11

Jaunzemam neizšķirts Polijā; Toberam neveiksme Šveicē

Jauns.lv/LETA

Latvijas futbola izlases spēlētāja Alvja Jaunzema pārstāvētā Melecas "Stal" sestdien savā laukumā Polijas ekstralīgas 22. kārtas mačā spēlēja bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) ar pagājušās sezonas čempioni Čenstohovas "Rakow".

Jaunzems devās laukumā sākumsastāvā un spēlēja līdz pat finālsvilpei.

Savukārt Andreja Cigaņika pārstāvētā Lodzas "Widzew" 22. kārtas maču aizvadīs svētdien, kad savā laukumā uzņems Zabžes "Gornik" futbolistus.

"Stal" ar 29 punktiem 21 spēlē turnīra tabulā ieņem astoto vietu, bet "Widzew" ar 25 punktiem atrodas 12.vietā 18 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par čempioni kļuva Čenstohovas "Rakow".

Tikmēr Latvijas futbola izlases kapteinis Kristers Tobers Šveices čempionāta mačā bija Cīrihes "Grasshoppers" vienības kapteinis, kamēr viņa pārstāvētā komanda piedzīvoja neveiksmi.

25. kārtas spēlē "Grasshoppers" savā laukumā ar rezultātu 0:1 (0:0) piekāpās "Luzern" futbolistiem.Tobers spēli sāka sākumsastāvā un laukumā bija līdz pat finālsvilpei.

Vienīgie vārti mačā tika gūti 64.minūtē, kad pēc Severīna Otigera piespēles mājinieku vārtos bumbu raidīja Ardons Jašari.

"Grasshoppers" ar 28 punktiem 25 spēlēs turnīra tabulā ieņem desmito vietu 12 komandu vidū, bet "Luzern" ar 37 punktiem atrodas piektajā pozīcijā.

Tobers kopš 2020. gada pārstāvēja Gdaņskas "Lechia", kas aizvadītajā sezonā izkrita no Polijas augstākās līgas un jūlija sākumā pievienojās Šveices vienībai.

Aizvadītajā sezonā "Grasshoppers", kas kļuvusi par Šveices čempioni 27 reizes, Šveices augstākajā līgā ierindojās septītajā pozīcijā.