foto: Kim Klement Neitzel-USA TODAY Sports/Sipa USA/ Vida Press
Kaprizovs atzīts par NHL aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni
Minesotas "Wild" uzbrucējs Kirils Kaprizovs.
Hokejs
2024. gada 22. janvāris, 22:37

Kaprizovs atzīts par NHL aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni

Jauns.lv/LETA

Minesotas "Wild" uzbrucējs Kirils Kaprizovs atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni, vēsta meistarsacīkšu rīkotāji.

Par otru labāko atzīts Bostonas "Bruins" uzbrucējs Davids Pastrņāks, bet trešās zvaigznes gods ticis Vegasas "Golden Knights" vārtsargam Loganam Tompsonam.

Kaprizovs četrās spēlēs guva piecus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, ar astoņiem punktiem dalot pirmo vietu līgā. "Wild" kreklā Kaprizovs guvis 132 vārtus, kas ir dalīts ceturtais labākais rezultāts komandas vēsturē.

Šajā sezonā Kaprizovs 39 spēlēs guvis 18 vārtus un atdevis 24 rezultatīvas piespēles, būdams "Wild" ražīgākais hokejists.

Tāpat kā Toronto "Maple Leafs" uzbrucējs Ostons Metjūss, arī Pastrņāks aizvadītajā nedēļā iekrāja septiņus rezultativitātes punktus - čeham pieci gūti vārti un divas piespēles. Šosezon Pastrņāks ir trešais līgā gūtajos vārtos (30) un rezultativitātes punktos (66).

Savukārt Stenlija kausa glabātājas "Golden Knights" vārtsargs Tompsons uzvarēja visos trīs aizvadītajos mačos, caurmērā ielaižot 1,34 ripas un atvairot 95,6% metienu. Šīs sezonas 29 aizvadītajā spēlēs Tompsons izcīnījis 16 uzvaras, vidēji ielaidis 2,61 ripu un atvairījis 91% metienu.