foto: SUVAD MRKONJIC/Bildbyran/Sipa USA/ Vida Press
VIDEO: Marenis iemet elegantus vārtus Zviedrijā
Rihards Marenis licis par sevi runāt arī Zviedrijā.
Hokejs
2023. gada 28. decembris, 13:15

VIDEO: Marenis iemet elegantus vārtus Zviedrijā

Jauns.lv

Latvijas hokeja izlases kandidāts Rihards Marenis Zviedrijas pēc spēka otrajā hokejā līgā “Allsvenskan” uzvarā pret Filipa Bunča pārstāvēto IK “Vasterviks” izcēlies ar elegantu vārtu guvumu.

Rihards Marenis mača otrās trešdaļas izskaņā saņēma ripu vārtu priekšā un izlaižot to starp savām kājām iemeta vārtos. Nībrū “Vikings” mačā bija pārāki ar 6:2, bet Marenis arī trešajā trešdaļā izcēlās ar precīzu metienu, gūstot savus 10. vārtus sezonā.

Marenis ar 10 vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm 27 mačos ir komandas rezultatīvākais hokejists un 16. rezultatīvākais visā līgā. Šosezon “Allsvenskan” bez Mareņa un Bunča spēlē arī Kārlis Čukste, Georgs Golovkovs, Bruno Osmanis un Miks Indrašis, kurš ar 28 spēlēs gūtiem 14 vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm ir līgas septītais rezultatīvākais spēlētājs.

Indraša un Čukstes pārstāvētā IF “Brynas” ir ar 59 punktiem 28 spēlēs ir līgas līdervienība, Osmaņa "Bjorkloven" ar 49 punkiem 29 spēlēs ieņem 4. vietu, Mareņa "Vikings" 29 spēlēs iekrājuši 45 punktus un ieņem astoto vietu, kamēr Bunča "Vasterviks" 28 spēlēs tikuši pie 25 punktiem un ir priekšpēdējie, apsteidzot vienīgi 14 komandu konkurencē pēdējā vietā esošo Golovkova pārstāvēto "Ostersunds", kam 28 spēlēs 21 punkts.