Futbols
2023. gada 27. decembris, 17:08

VIDEO: Alvis Jaunzems atdevis gada skaistāko rezultatīvo piespēli Polijas čempionātā

Jauns.lv

Latvijas futbola izlases pussargs Alvis Jaunzems atdevis skaistāko rezultatīvo piespēli Polijas futbola virslīgā jeb “Ekstraklasa” piespēle atzīta par skaistāko šogad Polijas līgā.

24 gadus vecais Alvis Jaunzems pēc sešām sezonām FK “Valmiera” rindās šī gada augustā pārcēlās uz Polijas “Ekstraklasa” vienību Melecas “Stal”, kuras 25. novembra spēlē pret Ščecinas “Pogon” atdeva filigrānu piespēli komandas biedram. Jaunzems “Pogon” soda laukumā lēcienā uztvēra bumbu un to uz aizmuguri atspēlēja baltkrievu uzbrucējam Iļjam Škurinam, kurš to raidīja vārtos.

2023. gada skaistāko rezultatīvo piespēļu topā “Ekstraklasa” oficiālais konts Jaunzema meistarstiķi atzinis par efektīgāko.

Tajā mačā “Stal” tika pie panākuma ar 3:2.  Jaunzema komanda pašlaik ar 22 punktiem 18 spēlēs ieņem 11. vietu 18 komandu konkurencē. “Ekstraklasa” tabulas vidusdaļa ir ļoti blīva un “Stal” 16. vietu (Kelces “Korona”) – augstāko no tām, kam virslīga sezonas beigās būs jāpamet -, apsteidz vien par četriem punktiem, kas ir tikpat, cik komanda atpaliek no septītās vietas (Zabžes “Gornik”).

foto: Mikolaj Barbanell / SOPA Images/Sipa USA/ Vida Press
Alvis Jaunzems jau deviņās spēlēs "Stal" rindās paguvis futbola līdzjutējiem sagādāt neizmirstamu un ļoti efektīgu momentu.

Jaunzems “Stal” rindās paguvis aizvadīt deviņas spēles (kopumā 436 minūtes), kurās izcēlies ar šo vienu rezultatīvo piespēli.