Tur iet karsti! Latvijas hokeja izlases pirmajā treniņā spēlētāji jau sakaujas. VIDEO
Kautiņa neoficiālais uzvarētājs Ralfs Freibergs pēc dūru izvicināšanas.
Hokejs
2017. gada 8. februāris, 19:41

Tur iet karsti! Latvijas hokeja izlases pirmajā treniņā spēlētāji jau sakaujas. VIDEO

Jauns.lv

Pirmais Latvijas hokeja izlases treniņš, uzsākot gatavošanos maijā gaidāmajam pasaules čempionātam noritējis visai nokaitētā gaisotnē. Ralfs Freibergs un Juris Upītis, acīmredzot, vēlējās atstāt iespaidu uz jauno valstsvienības galveno treneru Bobu Hārtliju, kura acu priekšā abi 25 gadus vecie hokejisti pamatīgi izkāvās.

Piedāvājam noskatīties LTV "Sporta studijas" nofilmēto video, kurā redzams, kā abi karstgalvji uz ledus noskaidro attiecības. Pēc joka tas noteikti neizskatās!

"Viņi ir labi draugi. Tas ir tāpat kā divi brāļi kautos par rotaļlietu smilšu kastē. Viņi pēc tam par to pasmējās. Tas piedeva dzirkstelīti, bet katru treniņu to nevēlētos redzēt," minēja Hārtlijs, kuram piebalsoja arī LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols. "Sagaidīju, ka hokejisti smagi cīnīsies par vietu sastāvā," teica Koziols.

Hārtlijs bija ļoti apmierināts ar pirmajā treniņā redzēto, turklāt viņš vēlētos hokejistos ieaudzināt uzvarētāja garu.

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka šonedēļ Latvijas hokeja izlase, izmantojot pārtraukumu visos vadošajos Eiropas hokeja čempionātos, četras dienas aizvadīs treniņus. Izlases sastāvā šajos treniņos piedalās arī vairāki valstsvienības potenciālie līderi, kuri spēlē ārzemēs - Kaspars Daugaviņš, Artūrs Kulda, Kristaps Sotnieks, Ronalds Ķēniņš, Roberts Bukarts un citi. Šodien notikušais treniņš bija pirmais jaunā treneru korpusa vadībā. Galvenā trenera lomā ir kādreizējais Stenlija kausa ieguvējs Bobs Hārtlijs, kuram palīdz viņa ilggadējais asistents Žaks Klutjē, video treneris Pēteris Groms, fiziskās sagatavotības treneris Ēriks Visockis kā arī KHL kluba Toljati "Lada" galvenais treneris Artis Ābols.


Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders / Video: Sporta studija