foto: BC Wolves
Komandas biedri ar īpašiem krekliņiem pauž atbalstu savainotajam Artūram Žagaram
Artūrs Žagars.
Basketbols
2023. gada 21. oktobris, 23:04

Komandas biedri ar īpašiem krekliņiem pauž atbalstu savainotajam Artūram Žagaram

Jauns.lv

Lietuvas basketbola komandas Viļņas "Wolves" spēlētāji pirms šodienas spēles pret "Jonava", kurā izcīnīja uzvaru (83:71) laukumā devās īpašos krekliņos, tādējādi paužot atbalstu savainotajam saspēles vadītājam Artūram Žagaram.

Jauns.lv jau vēstīja, ka 14. oktobra spēlē pret Roberta Štelmahera trenēto Panevēžas “Lietkabelis” Žagars guva nopietnu ceļgala savainojumu, pēc kura ilgstoši palika guļam uz parketa un laukumu spēja pamest vien ar komandas biedru un medicīnas personāla palīdzību.

19. oktobrī Viļņas “Wolves” paziņoja, ka Žagaram šī sezona ir noslēgusies, jo basketbolists pārrāvis kreisās kājas ceļgala mediālās sānu saites. 

Pirmās publiski izskanējušās versijas liecināja, ka Žagars nevarēs spēlēt vismaz piecus mēnešus, kas nozīmētu, ka pie pozitīva scenārija laukumā viņš varētu atgriezties marta beigās – brīdī, kad basketbola sezona vēl nav noslēgusies, tāpēc paziņojums par priekšlaicīgām sezonas beigām basketbolistam šķiet ļoti piesardzīgs.

Taču Viļņas “Wolves” prezidents, kādreizējais Lietuvas izlases basketbolists Rimants Kaukēns, kurš savas karjeras laikā bija zināms ar vairākām smagām ceļgala traumām un spēju ļoti ātri un ļoti augstā līmenī pēc tām atgriezties, sarunā ar Latvijas Radio radījis jaunas cerības Latvijas basketbola līdzjutējiem, viņš norāda uz ārstu dažādo viedokli par atlabšanas periodu un atklāj, ka klubs vēlētos redzēt basketbolistu laukumā, cik drīz vien iespējams.