foto: ZUMAPRESS.com
Semeņistaja iekļūst Bukarestes turnīra otrajā kārtā un tuvojas jaunam karjeras rekordam
Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja.
Citi sporta veidi
2023. gada 12. septembris, 15:44

Semeņistaja iekļūst Bukarestes turnīra otrajā kārtā un tuvojas jaunam karjeras rekordam

Jauns.lv/LETA

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja otrdien Rumānijā izcīnīja uzvaru Bukarestes "WTA 125" sērijas turnīra vienspēļu pirmajā kārtā.

Pirmās kārtas mačā ar astoto numuru izsētā Semeņistaja (WTA 143.) ar 6-2, 6-2 pārliecinoši pieveica turcieti Berfu Džengizu (WTA 228.).

Par otrās kārtas sasniegšanu Semeņistaja nopelnīja 15 punktus WTA vienspēļu rangā, kas viņai nākamajā nedēļā, visticamāk, ļaus sasniegt jaunu karjeras rekordvietu WTA rangā.

Otrajā kārtā Latvijas tenisistes pretiniece būs Irina Bara no Rumānijas (WTA 185.) vai kvalifikāciju pārvarējusī itāliete Kamilla Rosatello (WTA 279.).

Turnīrs Bukarestē norisinās māla seguma kortos.

Tikmēr Darjas Semeņistajas dvīņu māsa Marija otrdien startēja Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Varnas W-40 turnīra dubultspēlēs, kur pirmajā kārtā pārī ar serbieti Mariju Djurašiču ar 1-6, 1-6 cieta sakāvi pret rumānietēm Aleksiju-Šaru Janku un DIānu Mariju Iliju.

Bulgārijā notiekošā Varnas turnīra dubultspēļu galvenās favorītes ir Daniela Vismane no Latvijas un itāliete Lisa Pigato. Vismane startēs arī vienspēlēs, kur gan nav izlikto vidū.

Turnīrs tiek aizvadīts uz māla seguma.