Abi Latvijas pludmales volejbola dueti Eiropas U-22 čempionātā sasniedz ceturtdaļfinālu
Latvijas delegācija U-22 Eiropas čempionātā - Aleksandrs Solovejs (no kreisās), Kristiāns Fokerots, Olivers Bulgačs, Līva Ēbere, Anete Namiķe un Atvars Vilde.
Citi sporta veidi
2023. gada 28. jūlijs, 13:55

Abi Latvijas pludmales volejbola dueti Eiropas U-22 čempionātā sasniedz ceturtdaļfinālu

Jauns.lv/LETA

Latvijas pludmales volejbola dueti Anete Namiķe/Līva Ēbere un Kristiāns Fokerots/Olivers Bulgačs piektdien izcīnīja uzvaras Eiropas U-22 čempionāta astotdaļfinālā un iekļuva ceturtdaļfinālā.

Sieviešu turnīrā Namiķe/Ēbere, kuras sacensībās izliktas ar ceturto numuru, astotdaļfinālā ar 2-0 (21:13, 21:14) bija pārākas pār polietēm Melāniju Marcinovsku un Jūliju Kelaku (15.).

Latvijas pludmales volejbolistes ceturtdaļfinālā tiksies ar Dānijas duetu Klara Vindelefa/Sofija Bisgorda (10.).

Jau ziņots, ka latvietes apakšgrupā uzvarēja visās trijās spēles un ieņēma pirmo vietu, kas ļāva uzreiz nodrošināt vietu astotdaļfinālā.

Savukārt vīriešu turnīrā Fokerots/Bulgačs, kuri turnīrā izlikti ar trešo numuru, astotdaļfinālā ar 2-0 (21:17, 21:17) pārspēja Šveices pāri Tibo Kolumbs/Lino Šteinmans (18.).

Latvijas duets, kas apakšgrupu turnīru noslēdza pirmajā pozīcijā, ceturtdaļfinālā spēkosies ar čehiem Tomāšu Semerādu un Jakubu Šepku (6.).

Dāmu konkurencē dalību Eiropas U-22 čempionātā bija izcīnījusi komanda Anete Namiķe/Varvara Brailko, tomēr dažas stundas pirms izlidošanas uz sacensībām Brailko nācās atteikt savu dalību veselības problēmu dēļ un viņas vietā treneris komandā izvēlējās iekļaut Ēberi.