foto: LETA
Pavlovs hokejista karjeru turpinās Slovākijas klubā "19 Humenne"
Vitālijs Pavlovs.
Hokejs
2023. gada 25. jūlijs, 22:50

Pavlovs hokejista karjeru turpinās Slovākijas klubā "19 Humenne"

Jauns.lv/LETA

Latvijas uzbrucējs Vitālijs Pavlovs hokejista karjeru turpinās Slovākijas klubā "19 Humenne", otrdien savā "Facebook" lapā paziņoja klubs.

34 gadus vecais centra spēlētājs Pavlovs arī iepriekšējo sezonu noslēdza Slovākijā, spēlējot Mihalovces "Dukla".

"Mūsu jaunais papildinājums ir pieredzējušais un fiziski spēcīgais centra spēlētājs ar Kontinentālās hokeja līgas pieredzi Pavlovs," vēsta klubs.

Iepriekšējā sezonā pēc vienas spēles Polijas kluba Jastšembezdrojas GKS sastāvā Pavlovs pārcēlās uz Slovākiju un "Dukla" labā 33 pamatturnīra spēlēs sakrāja 15 (7+8) rezultativitātes punktus, bet 11 izslēgšanas turnīra spēlēs - trīs rezultatīvas piespēles.

"Dukla" pamatturnīrā ieņēma astoto vietu un izslēgšanas spēļu turnīrā aizkļuva līdz pusfinālam, kur zaudēja nākamajai čempionei "Košice".

"19 Humenne" pirmajā līgā, kas pēc spēka ir otrā, pamatturnīrā ieņēma trešo vietu, bet uzvarēja "play-off" sacensībās un nopelnīja vietu virslīgā.

Pavlovs pārsvarā ir spēlējis Latvijas klubos, kā arī Somijā, ASV un Kazahstānā. Rīgas "Dinamo" rindās KHL pamatturnīra spēlēs viņš septiņu sezonu laikā ir aizvadījis 281 spēli, kurā sakrājis 41 (19+22) rezultativitātes punktu.

Kopā ar Latvijas izlasi Pavlovs ir piedalījies četros pasaules čempionātos un olimpiskajās spēlēs Sočos.