Emersons atzīts par futbola virslīgas jūnija labāko spēlētāju
foto: Sanita Ieva Sparāne/Optibet virslīga
Viens no RFS līderiem brazīlietis Emersons.
Futbols
2023. gada 21. jūlijā, 10:45

Emersons atzīts par futbola virslīgas jūnija labāko spēlētāju

Jauns.lv/LETA

RFS komandas uzbrucējs Emersons Deusleisānu atzīts par "Optibet" Latvijas futbola virslīgas jūnija labāko spēlētāju, bet trenera balvu izpelnījies šīs vienības stūrmanis Viktors Morozs.

Emersons atzīts par futbola virslīgas jūnija labāk...

Jūnijā RFS aizvadīja četras spēles, kurās svinēja trīs uzvaras un cīnījās neizšķirti Rīgas derbijā ar "Riga". Emersons piedalījās trijās spēlēs un izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Īpaši spilgts viņš bija Rīgas derbijā, kur viņam gan vārtu guvums, gan rezultatīva piespēle.

Kopumā šosezon Emersonam virslīgā ir seši gūtie vārti un septiņas rezultatīvas piespēles.

Balsojumā Emersons saņēma 49 punktus, "Liepājas" uzbrucējam Dodo bija 46 punkti, "Riga" pussargs Milošs Jojičs iekrāja 40 punktus, viņa komandas biedrs Duglass Aurēliu - 28 punktus, RFS pussargs Adams Marhijevs - 20 punktus, bet "Audas" pussargs Aleksejs Saveļjevs - 15 punktus.

Mēneša labākā spēlētāja kandidātus nosaka Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga". Pēc tam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.