foto: ZUMAPRESS.com
Arī Benzemā varētu pārcelties uz Saūda Arābiju
Madrides "Real" pēdējo sezonu uzbrukuma līderis Karīms Benzemā.
Futbols
2023. gada 2. jūnijs, 13:20

Arī Benzemā varētu pārcelties uz Saūda Arābiju

Jauns.lv/LETA

Francijas futbolists Karims Benzemā, noslēdzoties sezonai, varētu pamest Spānijas klubu Madrides "Real" un, iespējams, savu karjeru turpinās Saūda Arābijā, vēsta "The Athletic".

Benzemā saņēmis ienesīgu piedāvājumu no Saūda Arābijas un "The Athletic" ziņo, ka futbolistam esot piedāvāts divu gadu līgums 400 miljonu ASV dolāru vērtībā (apmēram 371 miljons eiro).

Neskatoties uz to, ka Benzemā līgums ar "Real" ir spēkā līdz 2024. gada jūnijam, Madrides klubs neplāno atturēt futbolistu no iespējamas pārcelšanās uz citu komandu. 

Francūzis pievienojās "Real" 2009. gadā un 14 gadu laikā Madrides vienības rindās aizvadījis 647 mačus, kopā gūstot 353 vārtus un kļūstot par otru rezultatīvāko futbolistu kluba vēsturē. Viņš kopā ar "Real" piecas reizes izcīnījis Spānijas čempiontitulu un piecas reizes triumfējis Čempionu līgā.

"Real" svētdien aizvadīs sezonas pēdējo maču, taču Benzemā varētu nedoties laukumā, jo pēdējā aizvadītajā mačā viņš iedzīvojās labās kājas savainojumā.

Saūda Arābijā iepriekšējo sezonu Rijādas "Al Nassr" rindās aizvadīja Krištianu Ronaldu, bet nākamsezon Rijādas "Al Hilal", visticamāk, pievienosies Lionels Mesi.