foto: LETA
Daugaviņš: "Ceru, ka karjeras labākais vārtu guvums vēl ir priekšā"
Kaspars Daugaviņš traucas pretī Šveices vārtiem.
Hokejs
2023. gada 24. maijs, 01:05

Daugaviņš: "Ceru, ka karjeras labākais vārtu guvums vēl ir priekšā"

Jauns.lv/LETA

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš cer, ka karjeras labākais vārtu guvums vēl ir priekšā, pēc pasaules čempionāta apakšgrupu turnīra pēdējās spēles sarunā ar žurnālistiem atzina uzbrucējs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņots, ka Latvijas izlase otrdien apakšgrupu turnīra pēdējā spēlē pēc pamatlaika cīnījās neizšķirti ar Šveici un nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā. Papildlaikā uzvaras vārtus gūstot Rūdolfam Balceram, latvieši ceļazīmes iegūšanu atzīmēja ar uzvaru 4:3.

Daugaviņš piecas minūtes pirms pamatlaika beigām guva vārtus, panākot neizšķirtu rezultātu, ar ko bija gana vietas nodrošināšanai ceturtdaļfinālā.

"Ceru, ka karjeras labākais vārtu guvums vēl ir priekšā. Ja pirms gada šķita, ka vairs nevelku, tad tagad iemest svarīgus vārtus un pašam tikt ceturtdaļfinālā, kur nekad neesmu spēlējis... Mājās un pie tādām tribīnēm - vēl labākas sajūtas nevar būt," stāstīja Daugaviņš.

Izlases kapteinis neslēpa, ka tika pieļautas arī kļūdas, taču šoreiz ieguldītais darbs spēlējis lielāku lomu nekā meistarība.

"Viņi vienmēr grib mūs apspēlēt ar ātrumu un meistarību, taču nebija tā, ka viņi mūs rāva gabalos un vazāja zonā daudz minūšu. Bija momenti, bet mēs arī izmantojām viņu vājās puses," teica Daugaviņš.

Ceturtdaļfinālā ceturtdien Rīgā pretī stāsies Zviedrija.