foto: AP/Scanpix
Sabonis pēc Grīna rupjības, visticamāk, izvairījies no nopietna savainojuma
Dreimonds Grīns uzkāpj uz Domanta Saboņa.
Basketbols
2023. gada 18. aprīlis, 12:04

Sabonis pēc Grīna rupjības, visticamāk, izvairījies no nopietna savainojuma

Jauns.lv/LETA

Domants Sabonis pēc Dreimonda Grīna spēriena pa krūšu kurvi un vēderu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra spēlē, visticamāk, izvairījies no nopietna savainojuma, vēsta ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rietumu konferences ceturtdaļfinālā tiekoties regulārā turnīra rezultatīvākajām komandām, Saboņa pārstāvētā Sakramento "Kings" pirmdien savā laukumā bija pārāka ar 114:106 pār Goldensteitas "Warriors" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 2-0.

Septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām pēc cīņas pie "Kings" groza Sabonis pakrita. Grīns, cenšoties atbrīvot savu kāju no Saboņa tvēriena, iespēra pretiniekam pa krūtīm un ar visu svaru atspērās. Grīns par pārkāpumu saņēm 2. pakāpes nesportisko piezīmi, kas nozīme automātisku diskvalifikāciju, bet Sabonim tika piešķirta 1. pakāpes nesportiskā piezīme.

Lietuvietis varēja pabeigt spēli, kurā guva 24 punktus, pievienojot arī deviņas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles.

Vodžnarovskis tviterī raksta, ka veiktajā krūšu kurvja rentgena izmeklējumā Sabonim nav konstatēta trauma, bet piesardzības nolūkā tiks veiktas papildu pārbaudes.

Sērijas nākamās divas spēles notiks Sanfrancisko.