Iemīļotāko hokeja zvaigžņu godināšanas ceremonija

IIHF Pasaules Čempionāta Hokejā 2023 oficiālais partneris “Maxima Latvija” veica iedzīvotāju aptauju, lai noskaidrotu spožākās un tautā mīlētākās Latvijas hokeja ...

gallery icon
43
Sporta zvaigznes
2023. gada 2. februāris, 22:04

FOTO: noskaidrots, kuras ir tautā mīlētākās Latvijas hokeja zvaigznes

Jauns.lv

IIHF Pasaules Čempionāta Hokejā 2023 oficiālais partneris “Maxima Latvija” veica iedzīvotāju aptauju, lai noskaidrotu spožākās un tautā mīlētākās Latvijas hokeja zvaigznes. 2. februārī noskaidrots, kuri hokejisti izpelnījušies sabiedrības lutekļa statusu.

Tieši Latvijā dzīvo vislabākie fani pasaulē, tādēļ, lai pierādītu fanu balss spēku, ikviens bija aicināts balsot par savu hokeja zvaigzni, izvēloties kādu no 120 hokejistiem, kuri ir spēlējuši kādā no Latvijas hokeja izlases sastāviem laika posmā no 1992. gada līdz pat 2022. gadam. 

Pārliecinoši pirmajā vietā izvirzījās neviens cits kā vārtsargs Artūrs Irbe ar 20.7 procentiem. 

Otro vietu ieņēma aizsargs Sandis Ozoliņš ar 12.2 procentiem. 

Trešajā vietā ierindojās uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs ar 9.5 procentiem, ceturto vietu ar 8 procentiem ieņēma vārtsargs Elvis Merzļikins, savukārt piekto vietu ieņēma vārtsargs Edgars Masaļskis ar 6.4 procentiem.

Visus mīlētākos Latvijas hokejistus vari apskatīt šeit

Balsošana norisinājās no 23. janvāra līdz 30. janvārim, lainoskaidrotu, kuras, pēc Latvijas iedzīvotāju domām, ir visu laiku spožākās un tautā mīlētākās Latvijas hokeja zvaigznes.