Bukers un Teitums atzīti par NBA oktobra un novembra labākajiem spēlētājiem
foto: USA Today Sports
Devins Bukers un "Suns", neraugoties uz vairāku būtisku spēlētāju savainojumiem, jauno sezonu iesākuši sekmīgi.
Basketbols

Bukers un Teitums atzīti par NBA oktobra un novembra labākajiem spēlētājiem

Jauns.lv/LETA

Fīniksas "Suns" aizsargs Devins Bukers un Bostonas "Celtics" uzbrucējs Džeisons Teitums atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) oktobra un novembra labākajiem spēlētājiem attiecīgi Rietumu un Austrumu konferencēs.

Bukers un Teitums atzīti par NBA oktobra un novemb...

Kopā ar Bukeru "Suns" sezonu ir sākusi ar 15 uzvarām un sešām neveiksmēm, ieņemot pirmo vietu Rietumu konferencē.

Viņš aizvadītajos mačos vidēji izcēlies ar 29 punktiem un starp līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem šosezon ierindojas septītajā pozīcijā. Tāpat aizsargs caurmērā izcīnījis 5,3 atlēkušās bumbas un izdarījis 5,8 rezultatīvas piespēles, kā arī kopā realizējis 51 tālmetienu, metot ar 37,8% precizitāti no trīs punktu līnijas.

Tikmēr "Celtics" pirmajos 22 mačos izcīnīja 18 panākumus, kas ļauj būt līdervienībai Austrumu konferencē un visā līgā.

Teitums laukumā devies šosezon 21 mačā, kurā caurmērā guvis 31,6 punktus, kas šobrīd ir otrs rezultatīvākais sniegums līgā. Tāpat viņš katrā mačā arī vidēji izcīnījis 7,8 atlēkušās bumbas un sakrājis 4,5 rezultatīvas piespēles.

Rietumos uz labākā spēlētāja balvu pretendēja arī Stefens Karijs (Goldensteitas "Warriors"), Entonijs Deiviss (Losandželosas "Lakers"), Luka Dončičs (Dalasas "Mavericks"), Deārons Fokss (Sakramento "Kings"), Džeremijs Grānts, Anfernī Simonss (abi - Portlendas "Trail Blazers"), Šejs Gildžess-Aleksandrs (Oklahomasitijas "Thunder"), Nikola Jokičs (Denveras "Nuggets") un Dža Morants (Memfisas "Grizzlies"). 

Savukārt Austrumu konferencē starp labākajiem bija arī Jannis Adetokunbo (Milvoki "Bucks"), Ogugua Anunobi (Toronto "Raptors"), Demārs Derouzens (Čikāgas "Bulls"), Kevins Durants (Bruklinas "Nets"), Žoels Embīds (Filadelfijas "76ers"), Tairīss Halibērtons, Mailss Tērners (abi - Indiānas "Pacers"), Donovans Mičels (Klīvlendas "Cavaliers"), Francs Vāgners (Orlando "Magic").