Ieskats šova "Dejo ar zvaigzni" 2022. gada 16. oktobra raidījumā

2022. gada 16. oktobrī aizvadīta TV3 šova "Dejo ar zvaigzni" jaunās sezonas piektā tiešraide.

gallery icon
Sporta zvaigznes
2022. gada 17. oktobris, 10:25

No "Dejo ar zvaigzni" izstāties nākas motobraucējam Matīsam Karro

Jauns.lv

Svētdien, 16. oktobrī, aizvadīta TV3 šova "Dejo ar zvaigzni" jaunās sezonas piektā tiešraide. Šonedēļ uz skatuves kāpa 10 pāri, bet vakara gaitā žūrija un skatītāji lēma, ka šovs jāpamet motobraucējam Matīsam Karro un viņa deju partnerei Zanei Prokofjevai.

Iepriekšējās tiešraidēs pāris skatītājus priecēja ar džaivu, kvikstepu, rumbu, ča ča ča, bet šajā reizē viņi dejoja Latīņamerikas deju pasodobli.

“Šova pirmsākumos man bija milzu uztraukums, jo dejošana man bija pilnīgi sveša lieta. Pirmie treniņi vispār bija krimināli. Ir pagājušas piecas nedēļas un varu teikt, ka sajūtas ir tieši tādas pašas,” ar humoru pirms priekšnesuma savās pārdomās dalījās Matīss.

Žūrija šajā vakarā diezgan bargi kritizēja pāra priekšnesumu. Bija iebildumi gan pret mūzikas izvēli, gan pret izvēlēto tērpu krāsu un nepārliecinošo izpildījumu. “Mūzikai ir cits vēstījums, bet jums bija pavisam cits vēstījums. Bija arī ļoti daudz sadzīvisku kustību uz deju grīdas”, dejotāju priekšnesumu komentēja horeogrāfs Jānis Purviņš. Žūrijas kopvērtējumā pāris ieguva 18 punktus.

Savukārt žūrijas augstāko vērtējumu šajā reizē ieguva Rūta Dvinska ar deju partneri Viktoru Haritonovu,  kuri pirmo reizi šovā saņēma 10 balles no visiem žūrijas locekļiem, kopā saņemot 30 punktus.

Ššovu “Dejo ar zvaigzni” skaties svētdienu vakaros plkst. 20:30 kanālā TV3, kā arī nākamā paaudzes televīzijā "Go3".