foto: IMAGO/kolbert-press
Daugaviņa vārti neglābj "Roosters" no neveiksmes Vācijas čempionātā
Kaspars Daugaviņš
Hokejs
2022. gada 14. oktobris, 23:46

Daugaviņa vārti neglābj "Roosters" no neveiksmes Vācijas čempionātā

Jauns.lv/LETA

Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš piektdien Vācijas čempionāta mačā guva vārtus un tika pie rezultatīvas piespēles, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Izerlonas "Roosters" no neveiksmes.

"Roosters" izbraukuma spēlē ar rezultātu 4:5 (1:1, 2:1, 1:2) zaudēja Augsburgas "Panthers".

Vispirms Daugaviņš izcēlās ar precīzu metienu mača 36.minūtē, panākot neizšķirtu 2:2, bet pēc tam 56.minūtē pēc viņa un Kristofera Fuko piespēlēm vārtus guva Keisijs Beilijs un samazināja deficītu līdz vieniem vārtiem, taču atlikušajā spēles daļā Izerlonas vienībai neizdevās pacīnīties par panākumu.

Daugaviņš arī uzvarēja trijos no pieciem iemetieniem, vienu reizi precīzi meta pa vārtiem un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Tikmēr citā mačā Mika Indraša Šveningeres "Wild Wings" savā laukumā ar rezultātu 2:4 (0:1, 1:2, 1:1) piekāpās Manheimas "Adler".

Indrašis laukumā pavadītajā laikā nopelnīja divu minūšu noraidījumu, sešas reizes meta pa pretinieku vārtiem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -2.

DEL turnīra tabulā Šveningeres "Wild Wings" ar 13 punktiem desmit spēlēs ieņem 12. vietu, bet Izerlonas "Roosters" ar izcīnītiem sešiem punktiem deviņos mačos turnīra tabulā ierindojas pēdējā pozīcijā 15 komandu konkurencē.