foto: ekrānuzņēmums no video
"Kā var tā dzīvot?" virāls kļūst Rīgā uzņemts aculiecinieka video
Sabiedrība
2024. gada 19. maijs, 05:09

"Kā var tā dzīvot?" virāls kļūst Rīgā uzņemts aculiecinieka video

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Sociālajos tīklos kļuvis populārs aculiecinieka Rīgā uzņemtais video. Jāteic, ka skati paveras nebūt ne šikākie.

"Āfrikas sajūtas, vilciens, kas jāvelk uz Depo, nav svarīgākais - kaut kādi betona bloki, peļķes un dubļu masa, kas mijas ar auto stāvvietām un nenovāktām smilšu grēdām. Kā var tā dzīvot?" tā Latvijas iedzīvotājs komentē aculiecinieka uzņemto video.

Soctīkla lietotāji reaģēja nekavējoties - lielākoties viņi bija vienisprātis ar kritiku. "Kur ir Eiropas Savienības uzplaukums, varbūt deputātu, politiķu un valsts ierēdņu kabatās?", "Tas, ka Rīgas dome nevar savai pakļautības iestādei Rīgas pašvaldības policijai dot uzdevumu šādas cūcības novērst. Atpūtas ielā šis regulāri, tagad, kad būvniecība apturēta, nav vismaz būvnieku auto varza", "Pietrūkst tikai peļķēs guļošu cūku". "Tā ir normāla Rīgas infra(struktūra). Nodrupušas apmales, taciņas, peļķes, ielāps uz ielāpa".

Tikmēr reaģēja arī AS "Pasažieru vilciens" un skaidroja video uzņemto skatu. Par infrastruktūru gan nekādu komentāru nebija: "Tiek veiktas tehnoloģiskās operācijas - jaunais elektrovilciens tiek pārvietots no depo Vagonu parkā uz modernizāciju depo Zasulaukā, pēc tam dislocēts atpakaļ. Šādi manevri tiek un tiks veikti regulāri."