foto: Jānis Līgats / Optibet virslīga
Valmieras policijā sāk pārbaudi par zēna savainošanu stadionā
FK "Valmiera" fanu izdarības šoreiz traumēja mazu zēnu.
Futbols
2022. gada 13. septembris, 17:15

Valmieras policijā sāk pārbaudi par zēna savainošanu stadionā

Jauns.lv/LETA

Valsts policijas Valmieras iecirknī sākta resoriskā pārbaude un tiek skaidroti apstākļi incidentam, kad svētdien Latvijas futbola virslīgas spēlē ar pirotehniku tika savainots kāds zēns, informēja policijā.

Svētdien Valmierā sacentās Latvijas futbola virslīgas līdervienība "Valmiera" un "FC Riga" komanda. Spēles laikā savainojumus guvis kāds zēns. Viņa mamma Evita Savaļniece svētdien savā "Facebook" kontā vērsās pie "Valmieras" kluba līdzjutējiem ar lūgumu apdomāt, "vai tiešām pirotehnika ir savienojama ar bērnu pārpildītām tribīnēm".

Viņa rakstīja, ka kluba līdzjutēju prieki viņas bērnam ir sagādājuši lielas sāpes, un publicēja fotogrāfiju, kurā redzama zēna mugura ar uzliktiem apsējiem. Negadījums noticis, jo vējš dūmu sveces dzirksteles iepūtis bērnam aiz jakas kapuces, kas aizdegusies.

"Valmieras" klubs paziņojumā norādījis, ka "jebkurā situācijā par bērna drošību ir atbildīgi arī viņa vecāki", tomēr solot pastiprināt kontroli, lai pirotehnikas ienešana tribīnēs neatkārtotos.

Svētdienas spēlē notika vēl viens incidents ar "Riga" vārtsarga Roberta Ozola līdzdalību. "Lai nomirst tava mamma!" spēles laikā Ozols uzkliedzis bumbu padevējam, kura mamma ir Inese Vagare, kura par notikušo savukārt paziņoja sociālajos tīklos. Vairāk nekā diennakti pēc incidenta Ozols par izdarīto publiski atvainojās un esot sazinājies arī ar Inesi Vagari.