foto: EPA/Scanpix
"Getafe" prezidents atklāj, ka klubam tiek piedāvāts Velsas izlases kapteinis Beils
Šosezon velsietis "Real" sastāvā laukumā devies vien septiņās no 56 oficiālajām spēlēm.
Futbols
2022. gada 9. jūnijs, 13:46

"Getafe" prezidents atklāj, ka klubam tiek piedāvāts Velsas izlases kapteinis Beils

Jauns.lv / LETA

Spānijas futbola kluba "Getafe" prezidents Anhels Toress atklājis, ka viņam piedāvāts vienoties ar Velsas izlases uzbrucēju Garetu Beilu.

Kā zināms, 32 gadus vecais Beils pēdējās astoņas sezonas pavadīja citā "La Liga" klubā Madrides "Real", kopā izcīnot 16 dažādas trofejas, tostarp aizvadītajā sezonā kļūstot par Spānijas čempionu un triumfējot UEFA Čempionu līgā.

Pēc šīs sezonas Beilam līgums ar "Real" beigsies un viņš komandā nepaliks. Šosezon velsietis "Real" sastāvā laukumā devies vien septiņās no 56 oficiālajām spēlēm.

"Pirms 45 minūtēm runāju ar Beila pārstāvjiem," trešdien vakarā pastāstīja Toress. "Viņš [Beils] tika piedāvāts mums. Izanalizēsim to ar tehnisko personālu un menedžmenta komandu."

"Getafe" aizvadītajā sezonā Spānijas čempionātā ierindojās 15.vietā 20 komandu konkurencē.

Par Beilu interesi izrāda arī viņa dzimtās pilsētas komanda Kārdifas "City", kas pašlaik spēlē Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā - "Championship", kā arī vairākas Amerikas futbola līgas (MLS) komandas.

2013.gadā 100 miljonu eiro darījumā Beils ieradās "Real" no Totenhemas "Hotspur". Deviņu gadu laikā viņš kopā ar Madrides vienību izcīnījis 16 trofejas, kuru vidū ir pieci UEFA Čempionu līgas tituli, trīs "La Liga" uzvaras un viens Karaļa kauss.

Tāpat viņš izcīnījis trīs pasaules klubu kausus, trīs UEFA Superkausus un Spānijas Superkausu.