foto: Publicitātes foto
Ceļu pie līdzjutējiem sāk 2021. gada sezonas Latvijas futbola gadagrāmata
Futbols
2022. gada 9. marts, 16:55

Ceļu pie līdzjutējiem sāk 2021. gada sezonas Latvijas futbola gadagrāmata

Jauns.lv / LETA

Tuvākajās dienās “Jāņa Rozes” grāmatnīcās visā Latvijā un internetā www.janisroze.lv būs iespējams iegādāties 2021. gada Latvijas futbola gadagrāmatu.

Futbola līdzjutējus pārskatāmā un ērtā veidā sagaida plašs statistikas klāsts, klubu pārstāvju viedokļi, stāsti par svarīgāko Latvijas futbolā 2021. gadā, kā arī katras “Optibet Virslīgas” komandas gada apskats.

Plašāk par gadagrāmatu stāsta šī izdevuma galvenais redaktors Kristiāns Girvičs.

“Turpinot ļoti vērtīgo tradīciju, pirms mūsu futbola sezonas starta esam sagatavojuši Latvijas futbola gadagrāmatu, kurā detalizēti piefiksējām visus svarīgākos iepriekšējās sezonas notikumus, piedāvājot arī bagātīgu statistikas un ilustratīvo materiālu. Turklāt Latvijas Virslīgai 2021. gadā bija jubilejas sezona – 30. čempionāts kopš valstiskās neatkarības atjaunošanas.

Kā jau vienmēr, grāmatā neaprobežojamies tikai ar rūpīgu Virslīgas atspoguļošanu, bet apskatām visas mūsu futbola dzīves jomas – atcerēsimies, ka 2021. gadā piedzīvojām neaizmirstamus brīžus gan valstsvienības mačos, gan arī Eirokausos. Nešaubos, ka mūsu gadagrāmata palīdzēs futbola draugiem pilnā gatavībā un labā noskaņojumā sagaidīt jauno Latvijas futbola sezonu.”

Arī šogad grāmatas autoru kolektīvā ir sastopama liela daļa Latvijas zinošāko futbola žurnālistu, kas nelaiž garām svarīgākos notikumus Latvijas futbolā. Starp grāmatas autoriem ir Arkādijs Birjuks, Edmunds Novickis, Agris Suveizda, Miķelis Osis, Anatolijs Kreipāns, Ilvars Koscinkevičs un citi. Par māksliniecisko noformējumu rūpējās Gatis Pabērzs.

2021. gada Latvijas futbola gadagrāmata tuvākajās dienās būs pieejama tirdzniecībā "Jāņa Rozes" grāmatnīcās visā Latvijā un internetā www.janisroze.lv.