foto: https://twitter.com/RFSDaily
Šonakt pie Saulkrastiem apgāzies autobuss: avārijā iekļuvis Latvijas futbola klubs RFS
Par laimi, visi futbola kluba pārstāvji, kuri atradās avarējušajā autobusā, ir dzīvi un viņu dzīvībai briesmas nedraud.
Futbols
2022. gada 30. janvāris, 08:34

Šonakt pie Saulkrastiem apgāzies autobuss: avārijā iekļuvis Latvijas futbola klubs RFS

LETA

Latvijas futbola klubs RFS sestdien, atgriežoties no Helsinkos notikušās pārbaudes spēles, iekļuva ceļu satiksmes negadījumā, ziņo komanda. Kā vēsta komanda, visi pasažieri ir izkļuvuši no autobusa un viņu dzīvībai briesmas nedraud.

Kā liecina VSIA "Latvijas Valsts ceļi" mikroblogošanas vietnē "Twitter" publicētā informācija, negadījums, iespējams, noticis pie Saulkrastiem uz autoceļa Rīga-Ainaži. Apbraukšana bija iespējama pa autoceļu Saulkrasti-Sēja-Ragana un pašvaldības ceļiem.

Ceļu satiksmes negadījumā bija iesaistīta arī vieglā automašīna. Negadījuma rezultātā autobuss, kurā atradās RFS komanda, apgāzās.

Kā vēsta komanda, visi pasažieri ir izkļuvuši no autobusa un viņu dzīvībai briesmas nedraud.

"Visi esam dzīvi, bez traumām gan neiztikām, taču kopumā mūsu ekipāžai viss beidzies salīdzinoši laimīgi," mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta kluba pārstāvji.

Šonakt plkst. 00.01 tika saņemts izsaukums uz Saulkrastu novada Saulkrastu pagastu, kur bija notikusi autobusa un vieglās automašīnas sadursme. Izmantojot hidrauliskos instrumentus, no vieglās automašīnas tika atbrīvots viens cilvēks un nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Trīs no autobusa pasažieriem bija cietuši un tika nodoti NMPD.

VUGD atvienoja avarējušo transportlīdzekļu akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu. Plkst.01.47 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Divas stundas pirms negadījuma kluba pārstāvji sociālajos tīklos publicēja īsu video, kā komanda palīdz stumt autobusu.

Latvijas čempionvienība un kausa ieguvēja RFS sestdien Helsinkos aizvadīja pārbaudes spēli ar vietējo HJK komandu un uzvarēja ar 2:0. Klubs uz Helsinkiem devās ar komandas autobusu.