foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: Krievijas Jaunatnes hokeja līgas treneris iesper savam audzēknim
Vladimirs Gromiļins mirkli pirms spēriena.
Hokejs
2022. gada 14. janvāris, 11:35

VIDEO: Krievijas Jaunatnes hokeja līgas treneris iesper savam audzēknim

Jauns.lv

PSRS hokeja skola ir slavena ar savām drakoniskajām treniņu metodēm nereti ļoti valdonīgu treneru izpildījumā, tomēr, šķiet, ka 56 gadus vecais Vladimirs Gromiļins ir pārkāpis visas normas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) kluba Orenburgas “Sarmaty” galvenais treneris Vladimirs Gromiļins spēles laikā atļāvās iespert savam audzēknim 19 gadus vecajam Jegoram Razumņakam.

Nav īsti skaidrs, kas tieši trenerim nav paticis viena no komandas uzbrukuma līderu un labākā vārtu guvēja rīcībā, tomēr no ķermeņa valodas noprotams, ka komandas treneris vēlējies, lai hokejists sarunas laikā citādāk reaģētu uz viņu padomu, tāpēc vienkārši nolēma iespert uz soliņa sēdošajam jaunajam uzbrucējam.

Jegors Razumņaks šajā sezonā piedalījies 40 mačos, kuros izcēlies ar 14 vārtu guvumiem un 11 rezultatīvajām piespēlēm. Ar precīzu metienu viņš izcēlās ar uzvarētajā mačā pret “Tyumenskij Legion”, bet tas viņu nepaglāba no trenera dusmām.

Kontinentālās hokeja līgas viceprezidents Aleksandrs Gusjkovs sazinājies ar treneri Gromiļinu, kurš atvainojies par savu nestandarta rīcību, jo viņa komandā nekas tāds neesot pieņemts. Līgas vadība esot pieņēmusi atvainošanos par rīcību, kas neuzlabo organizācijas un sporta veida tēlu.

Šķiet, ka MHL tomēr nekādā veidā nesodīs treneri par nepieņemamo rīcību pret savu audzēkni.