foto: Instagram
Bijusī latviešu svarcēlāja Rebeka Salsabila Ibrahima pārdod sporta relikviju, kurā iegravēts viņas vārds
Rebeka ar vīru.
Sporta zvaigznes
2021. gada 29. novembris, 15:03

Bijusī latviešu svarcēlāja Rebeka Salsabila Ibrahima pārdod sporta relikviju, kurā iegravēts viņas vārds

Jauns.lv

Bijusī Latvijas svarcēlāja Rebeka Koha, kura šobrīd dēvējama par Rebeku Salsabilu Ibrahimu, sava "Instagram" profila īsajos stāstiņos (tie saglabājas 24 stundas) ievietoja bildi ar vēsti, ka vēlas pārdot savu svarcelšanas stieni.

Īsajā video stāstiņā Rebeka skaidroja, ka pārdots tiek 15 kilogramus smags svarcelšanas stienis, kurā iegravēts viņas vārds.

"Vēlos pārdot savu "Eleiko" 15 kilogramu svarcelšanas stieni. Ir iegravēts mans vārds," rakstīja Rebeka. Attēlu no īsā video publicējis portāls skaties.lv.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Rebeka Koha 2020. gada maija sākumā paziņoja par saderināšanos ar Kataras diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu. 26. jūlija vakarā Koha savā "Instagram" kontā pārsteidza daudzus sporta draugus, paziņojot, ka nolēmusi pāriet islāmticībā ar visām no tā izrietošajām sekām.

9.oktobrī bijusī sportiste paziņoja, ka pavisam oficiāli apprecējusies ar savu mīļoto vīrieti un turpmāk ir dēvējama par Rebeku Salsabilu Ibrahimu. "Diemžēl mūsu ģimene nebija klāt, bet svētki tuvojas," toreiz rakstīja Rebeka.

Šā gada martā sportiste savā "Instagram" profilā vēstīja, ka kopā ar vīru, katariešu diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu, ir sava pirmā mazuļa gaidībās. Taču vēlāk pāris pavēstīja, ka ir zaudējuši savu gaidīto mazuli.