foto: Mārtiņš Ziders
Briedis cīņu pret Opetaiju varētu aizvadīt Sidnejā
Bokseris Mairis Briedis
Citi sporta veidi
2021. gada 24. oktobris, 20:39

Briedis cīņu pret Opetaiju varētu aizvadīt Sidnejā

Jauns.lv / LETA

Nākamā cīņa par Latvijas bokserim Mairim Briedim piederošā pasaules čempiona titula Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) versijā pirmajā smagajā svara kategorijā ar austrālieti Džeiju Opetaiju, iespējams, tiks aizvadīta Sidnejā, ziņo laikraksts "The Sydney Morning Herald".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Abas puses pagaidām ir vienojušās par cīņas datumu, kas varētu būt 5.februāris. Pagaidām vēl nav skaidra cīņas norises vieta, taču Sidneja ir reālākais variants, kamēr pārējie varianti ir Melburna vai Goldkosta.

Mairis Briedis trešajā raundā nokautē Arturu Mannu

Latvijas bokseris Mairis Briedis sestdien "Arēnā Rīga" aizstāvēja sev piederošo Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona jostu pirmajā smagajā svara ...

gallery icon
183

Pirms cīņas ar Briedi, Opetaija aizvadīs vēl vienu cīņu 4.decembrī. Austrālietis ringā nav bijis vairāk nekā gadu, jo veica rehabilitāciju pēc plaukstas operācijas.

Opetaija ir aizvadījis 20 cīņas profesionālā boksera karjerā un visās ir uzvarējis, taču gandrīz visas cīņas notika Austrālijā. Viņam pieder divas otrā līmeņa jostas - WBO "Global" čempiona tituls un IBF Āzijas un Okeānijas čempiona tituls.

Briedis pēc vairāk nekā gada pārtraukuma oktobrī aizvadīja cīņu pret vācieti Arturu Mannu, kurā trešajā raundā ar tehnisko nokautu bija pārāks.

Mairis Briedis pirms cīņas vieglāks ar Arturu Mannu

Latvijas bokseris Mairis Briedis piektdien notikušajā oficiālā svēršanās procedūrā bija nedaudz vieglāks par savu pretinieku Arturu Mannu. Briedis piektdienas pēcpusdienā ...

gallery icon
72

36 gadus vecais Briedis profesionālā boksera karjerā izcīnījis 29 uzvaras, no kurām 20 bijušas ar nokautu. Viņš cietis vienu zaudējumu - WBSS pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku.