foto: Instagram @georgep_dabull
Viesnīcas numurā atrod mirušu 37 gadus veco bodibildinga zvaigzni Petersonu
Džordžs Petersons bija viens no favorītiem uz uzvaru savā kategorijā arī šī gada "Misters Olimpija" sacensībās.
Sporta zvaigznes
2021. gada 8. oktobris, 14:12

Viesnīcas numurā atrod mirušu 37 gadus veco bodibildinga zvaigzni Petersonu

Jauns.lv

Nepilnu nedēļu pirms Orlando norisināsies prestižās “Misters Olimpija” bodibildinga sacensības, savā viesnīcas numuriņā atrasts miris viens no plānotajiem dalībniekiem Džordžs Petersons.

37 gadus vecais Petersons ir trīskārtējais “Misters Olimpija” sacensību uzvarētājs un turnīrā, kas norisināsies Orlando no 13. oktobra, grasījās piedalīties arī šogad. Džordžs Petersons arī šoreiz tika uzskatīts par vienu galvenajiem favorītiem, vēsta sacensību rīkotāji savos sociālo tīklu kontos.

“Mēs ar lielu nožēlu ziņojam par negaidīto Džordža Petersona nāvi. Viņš bija čempions gan uz skatuves, gan ārpus tās. Mēs izsakām līdzjūtību viņa ģimenei un visiem, kas cienīja un apbrīnoja šo cilvēku, kurš bija viens no labsirdīgākajiem, ko esam kādreiz satikuši,” teikts paziņojumā.

Petersona nāve satriekusi visu spēka sporta pasauli, jo viņš bija sportists savos brieduma gados.

Kā ziņo izdevums TMZ, Džordža Petersona mirstīgās atliekas viesnīcas numurā atradis tuvs viņa draugs – treneris Džastins Millers. Kā atklājis pats Millers, nelaiķis gulējis viesnīcas numuriņā uz grīdas ar seju uz leju. Zibenīgi tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, tomēr glābt Petersona dzīvību viņiem nav izdevies.

Džordža Petersona nāves cēloņi pagaidām nav atklāti.

“Misters Olimpija” tiek uzskatītas par vienas no prestižākajām bodibilidinga sacensībām pasaulē, kurās viens no visu laiku sekmīgākajiem dalībniekiem ir kino zvaigzne Arnolds Švarcenegers.