foto: Floorball.lv
VIDEO: "Bauskas" florbolistam par sitienu tiesnesim piemēro diskvalifikāciju līdz sezonas beigām
Artūrs Dulbe.
Citi sporta veidi
2021. gada 6. oktobris, 12:59

VIDEO: "Bauskas" florbolistam par sitienu tiesnesim piemēro diskvalifikāciju līdz sezonas beigām

Jauns.lv / LETA

"Bauskas" florbolistam Artūram Dulbem par sitienu tiesnesim piemērota diskvalifikācija līdz sezonas beigām, liecina Latvijas Florbola savienības (LFS) Sacensību komitejas otrdienas sēdes lēmums.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Incidents norisinājās 3. oktobra mačā starp "Bauskas" un "Valmieras" komandām. Vienā no spēles epizodēm Dulbe iesaistījās konfliktā ar Arturu Bračku, bet viens no mača tiesnešiem mēģināja izšķirt abus karstgalvjus. Dulbe, cenšoties iesist pretiniekam, ar dūri trāpīja tiesnesim pa seju.

LFF SK, iepazīstoties ar tiesnešu Guntara Krukovska un Ata Jankovska ziņojumu, lēma Dulbem par rupju pārkāpumu, atklātu sitienu un spēles sodu apturēt spēlētāja licenci un aizliegt dalību Latvijas 29. čempionātā florbolā un citās LFS rīkotajās vai saskaņotajās sacensībās līdz 2022. gada 1. jūnijam. Tāpat viņam piemērots 200 eiro naudas sods.

Tikmēr Bračkam par ķīviņa izraisīšanu un spēles sodu piemērota vienas spēles diskvalifikācija un 25 eiro naudas sods.

foto: ekrānuzņēmums no video
Video no incidenta.

Abi florbolisti nav starp savu komandu rezultatīvākajiem spēlētājiem. Dulbe šosezon četrās spēlēs guvis vienus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli, bet Bračkam sešās cīņā ir divi vārti un viena piespēle.

LFS Sacensību komitejas lēmums var tikt apstrīdēts LFS Disciplinārajā komitejā līdz 8. oktobrim atbilstoši nolikumam.

 

Tēmas