foto: Paula Čurkste/LETA
Eduards Tralmaks nosūtīts uz AHL komandas treniņnometni
Latvijas hokeja izlases kandidāts Eduards Tralmaks.
Hokejs
2021. gada 2. oktobris, 23:22

Eduards Tralmaks nosūtīts uz AHL komandas treniņnometni

Jauns.lv / LETA

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks no Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bostonas "Bruins" treniņnometnes nosūtīts uz fārmklubu Providensas "Bruins".

Tādējādi 24 gadus vecais uzbrucējs gatavošanos sezonai turpinās fārmklubā Amerikas Hokeja līgā (AHL).

Četras sezonas Tralmaks pārstāvēja Meinas Universitātes komandu "Black Bears", kas spēlē Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA), bet martā vienojās par līgumu ar "Bruins" fārmklubu. Septembrī viņš bija "Bruins" treniņnometnes sastāvā, bet sestdien viņš bija viens no septiņiem hokejistiem, kas nosūtīti uz treniņiem AHL komandā.

Tikmēr uz Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) komandu Bē-Komo "Drakkar" nosūtīts 19 gadus vecais uzbrucējs Raivis Ansons. Viņš bija Pitsburgas "Penguins" paspārnē, taču šajā laikā dziedēja savainojumu.

Tāpat šonedēļ 24 gadus vecais uzbrucējs Haralds Egle bija viens no tiem hokejistiem, ar kuru Vinipegas "Jets" pārtrauca treniņnometnes līgumu. Eglem šosezon paredzēta spēlēšana AHL komandā Manitobas "Moose".

NHL pamatturnīrs sāksies 12. oktobrī. NHL komandu sastāvos sezonai gatavojas Elvis Merzļikins (Kolumbusas "Blue Jackets"), Zemgus Girgensons (Bufalo "Sabres"), Rūdolfs Balcers (Sanhosē "Sharks") un Teodors Bļugers (Pitsburgas "Penguins"), tāpat uz AHL komandām vēl nav nosūtīti Artūrs Šilovs (Vankūveras "Canucks") un Kristiāns Rubīns (Toronto "Maple Leafs").