foto: Patrīcija Eglīte / LETA
LFF simtgadei par godu notiks Latvijas un pasaules futbola leģendu spēle
Futbols
2021. gada 13. augusts, 15:37

LFF simtgadei par godu notiks Latvijas un pasaules futbola leģendu spēle

Jauns.lv / LETA

Latvijas Futbola federācijas (LFF) simtgadei par godu 21. augustā "Skonto" stadionā notiks Latvijas un pasaules futbola "Leģendu spēle", piektdien informē LFF.

Spēle "Skonto" stadionā 21.augustā sāksies plkst.19.30. Tiešraidē LFF to pārraidīs savos kontos "Facebook" un "YouTube".

LFF ziņo, ka pasaules zvaigžņu komandas rindās savu dalību apstiprinājuši tādi leģendāri futbolisti kā 2000.gada pasaules labākā futbolista titulu ieguvušais Luišs Figu, kurš ar Madrides "Real" UEFA Čempionu līgas kausu ieguva 2002.gadā, Florāns Maludā, kurš prestižo trofeju ar Londonas "Chelsea" ieguva desmit gadus vēlāk, Nunu Gomišs un citi.

Savukārt Latvijas futbola leģendu komandu veido treneris Aleksandrs Starkovs. Komandā būšot piemēram, Māris Verpakovskis, kurs izcīnījis Ukrainas kausu un Ukrainas premjerlīgas titulu.

Galīgie "Leģendu spēles" komandu sastāvi tiks paziņoti nākamnedēļ.

"Futbols nav tikai spēle, tas ir sociāli nozīmīgs instruments, kas vieno dažādu tautību, rasu, reliģiju un fizisko iespēju cilvēkus, īsāk sakot - futbols ir brīnišķīgs," komentējot spēles nozīmi, norādīja LFF prezidents Vadims Ļašenko.

Plānots, ka spēli klātienē varēs apmeklēt skatītāji, kuri varēs uzrādīt derīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina infekcijas izslimošanu vai vakcinācijas kursa pabeigšanu. Biļešu tirdzniecība sāksies ceturtdien. Spēles starplaikos līdzjutējiem būs iespēja satikties ar spēlētājiem.