foto: Foto: Instagram @moaazibrahim70
Rebekas Salsabilas Ibrahimas ģimeni skārusi traģēdija
Rebeka Salsabila Ibrahima ar vīru Moazu Mohamedu Ibrahimu.
Sporta zvaigznes
2021. gada 27. jūlijs, 22:33

Rebekas Salsabilas Ibrahimas ģimeni skārusi traģēdija

Jauns.lv

Bijušās Latvijas svarcēlājas Rebekas Salsabilas Ibrahimas vīrs, katariešu diska metējs Moazs Mohameds Ibrahims, savā “Instagram” pavēstījis, ka ir zaudējuši savu gaidīto mazuli.

“Paldies Dievam par visu. Tikai viņa varā ir dzīvība un mūžība. Mans dārgais dēls Eliass ir devies ar Dieva žēlastību. Lūdzu aizlūdziet, lai Dievs būtu žēlastīgs un dotu mums izturību pārdzīvot viņa aiziešanu,” savā profilā raksta Moazs.

foto: Instagram @moaazibrahim70
Moaza skumjais paziņojums.

Kā Jauns.lv jau vēstīja, marta beigās Rebeka savā “Instagram” profilā saviem sekotājiem paziņoja, ka ir sava pirmā mazuļa gaidībās.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Rebeka Koha 2020. gada maija sākumā paziņoja par saderināšanos ar Kataras diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu. Savukārt 2020. gada 26. jūlija vakarā Koha savā "Instagram" kontā pārsteidza daudzus sporta draugus, paziņojot, ka nolēmusi pāriet islāmticībā.

9. oktobrī bijusī sportiste ziņoja, ka pavisam oficiāli apprecējusies ar savu mīļoto vīrieti un turpmāk ir dēvējama par Rebeku Salsabilu Ibrahimu. "Diemžēl mūsu ģimene nebija klāt, bet svētki tuvojas," toreiz rakstīja Rebeka.

Vēlāk arī titulētā jaunā svarcēlāja nāca klajā ar skumju vēsti saviem daudzajiem faniem, paziņojot, ka profesionālajā sportā viņa vairs neplāno atgriezties.