foto: Publicitātes foto
Pašmāju kosmētikas zīmols "Marence" izstrādājis īpašu komplektu olimpiešiem
BMX riteņbraucēji Helvijs Babris un Vineta Pētersone priecājas par tikko saņemto "Marence" produkciju.
Sporta zvaigznes
2021. gada 22. jūlijs, 16:16

Pašmāju kosmētikas zīmols "Marence" izstrādājis īpašu komplektu olimpiešiem

Jauns.lv

Latvijas bioloģiski aktīvā dabas produkta - saldūdens zaļo dūņu kosmētikas ražotājs "Marence" radījis specializētu sejas un ķermeņa kopšanas komplektu Latvijas olimpiešiem, portālu Jauns.lv informēja ražotāji.

Astoņu produktu komplekts pielāgots olimpiskās komandas sportiskajām un ceļošanas vajadzībām, un ir līdzi visiem Latvijas sportistiem Tokijā.

"Sportistus motivē plimpiskā devīze, mūs - dabas spēks, kas rodams saldūdens zaļajās dūņās, ko izmantojam kosmētikas ražošanā – Latvijas dabas brīnumā, kas tiek iegūts Latvijā, Rāznas Nacionālā dabas parka teritorijā esošajā ezerā. Tāpat mūs vieno izturība, jo arī mūsu ir pārbaudīta gadu garumā līdz "Marence" dabīgā kosmētika spējusi izlauzt sev ceļu un rast vietu līdzās pasaules vadošajiem dabīgās kosmētikas zīmoliem. Tāpēc esam gandarīti, ka mūsu sportistiem līdz ar Latvijas galveno piederības simbolu - valsts karogu - līdzi Japānā būs arī Latvijas saldūdens dzīļu tūkstošgadīgā daba. Mēs ticam, ka tai ir milzīgs spēks, un tā palīdzēs mūsu olimpiešiem plūkt uzvaras laurus," uzskata "Marence" valdes loceklis Aivars Burģis, kurš sportista grūto panākumu ceļu izdzīvojis gan pats kā bijušais atlēts, gan bijis līdzās dēlam Matīsam Burģim 2012. gadā, pārstāvot Latviju Londonas Olimpiskajās spēlēs.

"Marence" kosmētikas līdzekļu pamatsastāvā ir Latvijas dabas zaļā smaragda – saldūdens zaļo dūņu (limus) īpašie, zinātniski protokolēti ekstrakti. Zaļās dūņas tiek iegūtas no Rāznas Nacionālā dabas parka ezeriem 7 metru dziļumā un ir īpaši unikālas to bioloģiski aktīvā sastāva dēļ, kas piesātināts ar cilvēka ķermenim un veselībai tik nepieciešamām bioloģiski aktīvām vielām – antioksidantiem, humīnskābi, fulvoskābi, lipīdiem un fermentiem, kā arī plašu vitamīnu spektru – karotīnu (A vitamīna provitamīns), D, B, B2, B12 un rutīnu. Saldūdens zaļo dūņu rehabilitācijas aplikācijas locītavām un muskuļiem ir 100% dabīgs produkts, un tas, tāpat kā visi "Marence" produkti, iedarbojas šūnu līmenī.

"Marence" ir gandarīti par iespēju atbalstīt Latvijas atlētus ar rehabilitācijas dūņu produktiem arī turpmāk ikdienas treniņos un sacensību gatavošanās procesos. "Fakts, ka "Marence" saldūdens zaļo dūņu aplikācijas tiek pielietotas sportistu rehabilitācijā, ir augstākais mūsu produktu efektivitātes un iedarbīguma novērtējums," pauž Burģis.