foto: Zumapress/Scanpix
UEFA turnīra simboliskajā izlasē iekļauj piecus Eiropas čempiones Itālijas futbolistus
Itālijas valstsvienības balsts vidējā līnijā - Žoržinju.
Futbols
2021. gada 13. jūlijs, 15:07

UEFA turnīra simboliskajā izlasē iekļauj piecus Eiropas čempiones Itālijas futbolistus

Jauns.lv / LETA

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) Eiropas meistarsacīkšu simboliskajā izlasē iekļāvusi piecus čempiones Itālijas spēlētājus.

Itālijas futbola izlase svētdien Vemblija stadionā finālmačā pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pārspēja Angliju.

No čempiones finālturnīra simboliskajā izlasē iekļauts pēdējo "pendeli" atvairījušais vārtsargs Džanluidži Donnarumma, pussargs Žoržinju, uzbrucējs Federiko Kjēza, kā arī aizsargi Leonardo Bonuči un Leonardo Spinacola, kurš traumas dēļ finālā nespēlēja.

Itālijas futbolisti pēc uzvaras Eiropas čempionātā atgriežas mājās

Itālijas futbola izlases spēlētāji pirmdien ar uzvaru atgriezās mājās no Eiropas čempionāta futbolā, kura finālā viņi pēcspēles sitienu sērijā uzvarēja ...

gallery icon
22

Otrās vietas ieguvēja Anglija simboliskajā vienpadsmitniekā pārstāvēta ar aizsargiem Kailu Volkeru un Heriju Magvairu, kā arī uzbrucēju Rahīmu Stērlingu.

Turnīra izlasē iekļauti arī pussargi Pjērs Emīls Hoibergs un Pedri no pusfinālistēm Dānijas un Spānijas, kā arī beļģu uzbrucējs Romelu Lukaku, kuram ar izlasi finālturnīrs noslēdzās ceturtdaļfināla fāzē.

Itālijas izlase Eiropas čempionāta finālā Londonā uzvar Anglijas futbolistus

Anglijas un Itālijas futbola izlašu spēlē svētdien Eiropas čempionāta finālā Londonā pēcspēles sitienos Itālija uzvarēja Angliju. Itālija pārspēja Angliju ar ...

gallery icon
40

2021. gada Eiropas čempionāta finālturnīrs norisinājās Eiropas 11 pilsētās.