Sporta zvaigznes
2021. gada 1. jūlijs, 14:44

Slavenais rallija braucējs Vanags ierauts skandālā

Jauns.lv

Kāda sieviete apsūdzējusi slaveno Lietuvas autosportistu Benediktu Vanagu fiziskā ietekmēšanā, vēsta "Sportacentrs.com" atsaucoties uz Lietuvas portālu "Lrytas.lt".

Portāls "Lrytas.lt" citējis kādu anonīmu 34 gadus vecu sievieti, kura jau sešus gadus esot Vanaga dzīvesbiedre. Viņa apgalvo, ka šonedēļ 44 gadus vecais vīrietis esot iesitis viņai pa galvu, kā rezultātā bijusi nepieciešama arī mediķu palīdzība.

Viļņas policijas komisariāta preses pārstāve Jūlija Somorokovska apstiprina, ka pirmdienas vakarā patiešām esot bijis izsaukums saistībā ar vardarbību ģimenē un pašlaik norit izmeklēšana. 

Vietējiem medijiem ar Vanagu sazināties nav izdevies, bet sportists "Facebook" publicējis ierakstu:

"Nekad neesmu komentējis savu privāto dzīvi un pieturēšos pie šī nosacījuma. Es kategoriski noliedzu šo apsūdzību vardarbībā, bet to izmeklēt atstāsim profesionāļu ziņā. Es no sirds atvainojos, ja jūs sarūgtināja medijos lasāmais par iespējamo vardarbību. Lūdzu jūsu sapratni."

Vanags ir viens no vadošajiem Lietuvas autosportistiem, kurš startējis gan rallijā un rallijreidā, gan šosejas sacensībās. Pēdējā desmitgadē viņš regulāri piedalās Dakaras rallijā, kur šogad izcīnīja augsto 12. vietu.