Basketbols
2021. gada 30. jūnijs, 10:03

"Hawks" uzvar bez Janga un sērijā pret "Bucks" panāk neizšķirtu; Adetokunbo gūst traumu

Jauns.lv / LETA

Atlantas "Hawks" vienībai otrdien bez sava līdere Trē Janga izdevās panākt neizšķirtu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālsērijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Hawks" mājās ar 110:88 (25:22, 26:16, 36:24, 23:26) uzvarēja Milvoki "Bucks" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca neizšķirtu 2-2.

Jangs pagājušās spēles beigās atsvaidzināja potītes traumu, kas viņam liedza dalību sērijas ceturtajā spēlē.

Rezultatīvākais "Hawks" komandā ar 21 punktu, piecām atlēkušajām bumbām un astoņām piespēlēm bija Lū Viljamss, 20 punkti un piecas piespēles Bogdanam Bogdanovičam, bet pa 15 punktiem guva Klints Kapela un Kevins Herters. Kepelam arī septiņas atlēkušās bumbas, bet sešas bumbas zem groziem un septiņas piespēles Hertera kontā.

foto: AFP/Scanpix
Rezultatīvākais "Hawks" komandā ar 21 punktu bija Lū Viljamss.

"Bucks" rindās 19 punkti, piecas atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles Džrū Holidejam, kamēr 16 punkti, astoņas bumbas zem groziem un piecas piespēles Krisam Midltonam.

Trešajā ceturtdaļā "Bucks" zaudēja savu līderi Janni Adetkounbo, kurš vienā no epizodēm trieca bumbu grozā no augšas, taču brīdī, kad viņa kājas teju bija sasniegušas zāles grīdu, viņš sadūrās ar Kapelu un drīz vien jau atradās uz arēnas dēļiem. Basketbolists nekavējoties satvēra savu kreiso celi un ar skaļiem kliedzieniem neslēpa, ka izjūt sāpes.

Basketbolists vēlāk laukumu pameta ar apkalpojošā personāla palīdzību. Adetokunbo knapi spēja pielikt kāju pie grīdas un vairākkārt apstājās pirms pameta zāli.

"Redzēsim, kā viņš jūtas rītdien. Tad arī sīkāk izpētīsim, kas ar viņu atgadījies," pēc mača par Adetokunbo traumu teica "Bucks" galvenais treneris Maiks Badenholcers. "Mums ir iespaidīga komanda un tikpat iespaidīgs sastāvs."

Sērijas piektā spēle paredzēta ceturtdien.

Rietumu konferences finālā sērijā līdz četrām uzvarām Fīniksas "Suns" ar 3-2 ir vadībā pret Losandželosas "Clippers".

NBA pamatturnīrā komandas šosezon aizvadīja 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās