Hokejs
2021. gada 1. jūnijs, 10:22

"Viņi spēlē vēl fiziskāk nekā amerikāņi vai kanādieši!" Ko Latvijas izlases hokejisti sagaida no Vācijas izšķirošajā spēlē

Jauns.lv

Mobilo sakaru operators BITE piedāvā ielūkoties mūsu hokejistu ikdienā. Šogad IIHF Pasaules čempionāts hokejā 2021 notiks tā dēvētajos "burbuļos", kas vienlaikus nozīmē ļoti ierobežotu piekļuvi čempionāta aizkulisēm un hokejistiem.

Video skatītājiem ir iespēja ielūkoties čempionāta "burbuļos", aizkulisēs, treniņu norisē, kā arī neformālās sarunās ar hokejistiem.

Šajā čempionāta dienasgrāmatā varēsiet redzēt, kā izlase aizvadījusi treniņus, gatavojoties izšķirošajai spēlei pret Vācijas valstsvienību, kurā izšķirsies, vai mūsu hokejisti spēs iekļūt ceturtdaļfinālā. Izlases puiši dalās arī pārdomās par turnīru un gaidāmo spēli. Oskars Batņa pastāsta, kā jūtas viņa savainotais celis, bet Mārtiņš Karsums un Miks Indrašis ieskicē, ko sagaida no sīkstās Vācijas izlases.

Hokeja fani noliek ziedus pie Kanādas vēstniecības

Pēc vēsturiskās Latvijas vīriešu hokeja izlases uzvaras pār Kanādu piektdien "Arēnā Rīga" 2021.gada pasaules čempionāta pirmajā spēlē, fanu pūļi devās ...

gallery icon
140