foto: LETA
"Daugavas stadiona" ledus halle nodota ekspluatācijā
Hokejs
2021. gada 14. maijs, 23:59

"Daugavas stadiona" ledus halle nodota ekspluatācijā

Jauns.lv / LETA

"Daugavas stadiona" ledus halle ir nodota ekspluatācijā, piektdienas vakarā sociālajā vietnē "Twitter" paziņoja Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Sandis Riekstiņš (JKP).

Kā piektdien aģentūra LETA noskaidroja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), inspektori šodien veiktajā pārbaudē "Daugavas stadiona" ledus treniņu hallē konstatēja, ka nepilnības ugunsdrošības jomā ir novērstas un tiks gatavots pozitīvs atzinums par objekta atbilstību ugunsdrošības prasībām.

VUGD prognozēja, ka atzinumu fiziski sagatavos piektdienas laikā.

Daugavas stadiona ledus halle divas nedēļas pirms pasaules čempionāta sākuma

Būvnieki steidz paveikt pēdējos darbus Daugavas stadiona ledus hallē, kur visām 16 pasaules čempionāta izlasēm paredzēts aizvadīt treniņus.

gallery icon
50

Jau ziņots, ka trešdien objektu apmeklējuši VUGD inspektori un secinājuši, ka liela daļa no iepriekš dienesta konstatētajām ugunsdrošības nepilnībām ir novērstas, taču ne visas.

Rīgā gaidāmajā pasaules čempionātā izlašu treniņi paredzēti jaunuzceltajā "Daugavas stadiona" ledus hallē, taču tā vēl nebija nodota ekspluatācijā. Sākotnējais halles nodošanas termiņš bija 17.marts.

Pagājušās nedēļas nogalē VUGD sagatavoja negatīvu atzinumu par halles atbilstību ugunsdrošības prasībām.

Sākta Daugavas stadiona ledus halles būvniecība

Pēc vairāk nekā pusgadu ilga darba pie Daugavas stadiona ledus halles būvprojekta izstrādes, kopīgi strādājot projektētājiem un būvniekiem SIA “Ozola&Bula, ...

gallery icon
8

Tikmēr "Volvo" sporta centra hallē bija pakāpeniski sākti darbi, lai nepieciešamības gadījumā varētu uzņemt izlašu treniņus pasaules hokeja čempionāta laikā.

2021.gada pasaules čempionāts Rīgā notiks no 21.maija līdz 6.jūnijam.